HjemOpskrifterAndesuppe med kål og søde kartofler

Andesuppe med kål og søde kartofler

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 porre
  • 1 and (andeskrog)
  • 1 gulerod
  • 2 liter vand
  • 400 g søde kartofler
  • 4 timianblade
  • 1 dåse bønne-mix
  • 300 g savojkål og rosenkål
  • 300 g plukket and kød
  • salt og sort peber
  • kruspersille til pynt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom andeskroget i en gryde med den øverste grønne del af porrerne og guleroden skåret i grove stykker.

  • 2.
    Dæk med ca. 2 liter vand og lad det simre i 2 timer.

  • 3.
    Sigt suppen og kassér skrog og urter.

  • 4.
    Skræl de søde kartofler og skær dem i tern.

  • 5.
    Kom dem i suppen sammen med timian og ca. 1 tsk. groft salt og lad det simre i 10 min.

  • 6.
    Tilsæt den lyse del af porrerne skåret i tynde skiver, bønner, kål og andekød og lad suppen simre videre i 10 min.

  • 7.
    Smag til med salt og peber og servér med drys af krydderurter.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
20273 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
298 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 62 %10.9 g
Kulhydrat: 9.1 %1.6 g
Fedt: 28.9 %2.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;