Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Jonathan Berntsen
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Andesteg med æbler og svesker
Andesteg med æbler og svesker
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
120+ min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 and
1 spsk salt
1 tsk sort peber
Fyld:
3 pigeonæbler skåret i både
200 g svesker uden sten
25 g smør
Stegte æbler med svesker
4 pigeonæbler
200 g svesker uden sten
4 frisk timian stilke
2 spsk honning
1 spsk æbleeddike
salt & sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Forvarm ovnen til 175 grader ° Fjern indmad og dup anden tør.
2.
Klip gumpen af.
3.
Gnid anden grundigt udvendigt og indvendigt med salt og kværnet peber.
4.
Fyld anden med æblebåde og svesker og bind den sammen med stegesnor.
5.
Læg anden med brystet nedad på en ovnrist.
6.
Placer risten med anden oven på en bradepande.
7.
Sættes midt i ovnen og steges med brystet nedad i 1,5 time.
8.
Vend anden og steg videre i 1 time.
9.
Stik en kødnål ind ved overlåret og check om kødsaften er klar.
10.
Lad anden hvile i 20 min. inden udskæring.
11.
Imens laves æblerne.
12.
Smelt smørret på en stor pande og lad det bruse af.
13.
Tilsæt æbler, svesker og timian og lad det stege ved jævn varme i ca. 15 min. til æblerne er møre.
14.
Smag til med honning, æbleeddike samt salt og peber.
15.
Parter anden i lår, overlår, vinger og bryst.
16.
Skær herefter brystet i skiver.
17.
Ved servering kommes stykkerne i et ovnfast fad og grilles i ca. 5 min. midt i ovnen for sprødt skind.
18.
Drys med ekstra salt.
Tip:
Tilsæt evt. 10 dl vand til bradepanden, så du har sky til andesaucen.
Fjerkræ
Jul
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
24202 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
514 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
51.4 %
15.5 g
Kulhydrat:
21.1 %
6.4 g
Fedt:
27.5 %
3.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;