Andeleverpaté med salvie

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

100 g andefedt

+ 3 spsk. smeltet andefedt

1 lille løg

1 andelever (ca. 100 g)

1 kvist timian

1 blad salvie

1 spsk. portvin

½-1 tsk. groft salt

Godt med sort peber

Tilbehør: grillet brød

Sådan gør du

Smelt 100 g andefedt i en lille gryde. Tilsæt løg i strimler og lad det simre til løgene begynder at brune. Tilsæt andelever, timianblade, salvie og portvin. Krydr med salt og peber. Lad det simre i fedtet i 5 min. Kom det hele i en blender og blend til det er helt cremet. Hæld det i en skål og lad den køle af i køleskabet. Top med resten af andefedtet (også smeltet) og sæt tilbage på køl. Servér med grillet brød som en lækker hapser.

 

Energi pr. person: 1124KJ/269Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 6,4 g.

Kulhydrat: 4,8 g.

Fedt: 33 g.