HjemOpskrifterAndeleverpaté med salvie

Andeleverpaté med salvie

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 løg
  • 100 g andefedt
  • 100 g andelevere
  • 1 timianblad
  • 1 blad frisk salvie
  • 1 spsk hvid portvin
  • sort peber
  • grillet brød

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Smelt 100 g andefedt i en lille gryde.

  • 2.
    Tilsæt løg i strimler og lad det simre til løgene begynder at brune.

  • 3.
    Tilsæt andelever, timianblade, salvie og portvin.

  • 4.
    Krydr med salt og peber.

  • 5.
    Lad det simre i fedtet i 5 min.

  • 6.
    Kom det hele i en blender og blend til det er helt cremet.

  • 7.
    Hæld det i en skål og lad den køle af i køleskabet.

  • 8.
    Top med resten af andefedtet (også smeltet) og sæt tilbage på køl.

  • 9.
    Servér med grillet brød som en lækker hapser.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4432 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1468 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 7.6 %6.6 g
Kulhydrat: 4.2 %3.6 g
Fedt: 86.6 %34.3 g
Alkohol: 1.6 %0.8 g
;