Andelår og svampe braiseret med marsala og hindbær

fork and spoon
Hovedret
clock
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 andelår

250 g blandede svampe

2 bananskalotteløg

1 gulerod

3-4 kviste timian

150 g hindbær + ekstra til pynt

2 dl marsala 

2½ dl vand

Sådan gør du

Brun andelårene på alle sider i en tør sauterpande. Tag dem op og læg til side. Rens svampene og skær dem i skiver eller kvarte. Brun dem i andefedtet og læg dem til side. Skær løg i tynde skiver. Skræl guleroden og skær den i små tern. Steg løg og gulerod i panden med andefedt til de begynder at tage farve. Kom andelårene tilbage i panden sammen med timian, marsala og vand. Kom låg på og lad lårene simre i 1½ time, til de er møre.

Kom svampe og hindbær i de sidste 10 min og lad evt. låget være af, så saucen kan koge lidt ind. Server pyntet med friske hindbær.

 

Energi pr. person: 1164KJ/278Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,6 g.
Kulhydrat: 4,9 g.
Fedt: 1,8 g.