HjemOpskrifterAndelår og svampe braiseret med marsala og hindbær

Andelår og svampe braiseret med marsala og hindbær

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 andelår
  • 250 g blandede svampe
  • 2 bananskalotteløg
  • 1 gulerod
  • 4 timianblade
  • 150 g hindbær + til pynt
  • 2 dl marsala
  • 2.5 dl vand

Sådan gør du

  • 1.
    Brun andelårene på alle sider i en tør sauterpande.

  • 2.
    Tag dem op og læg til side.

  • 3.
    Rens svampene og skær dem i skiver eller kvarte.

  • 4.
    Brun dem i andefedtet og læg dem til side.

  • 5.
    Skær løg i tynde skiver.

  • 6.
    Skræl guleroden og skær den i små tern.

  • 7.
    Steg løg og gulerod i panden med andefedt til de begynder at tage farve.

  • 8.
    Kom andelårene tilbage i panden sammen med timian, marsala og vand.

  • 9.
    Kom låg på og lad lårene simre i 1½ time, til de er møre.

  • 10.
    Kom svampe og hindbær i de sidste 10 min og lad evt. låget være af, så saucen kan koge lidt ind.

  • 11.
    Server pyntet med friske hindbær.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
22781 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1029 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 11 %6.7 g
Kulhydrat: 6.7 %4.1 g
Fedt: 77.3 %21.5 g
Alkohol: 5 %1.7 g
;