Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Andebryststeg med rodfrugter og æbler
Andebryststeg med rodfrugter og æbler
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salt & sort peber
600 g andebryst med skind
ovnbagt grønt
400 g pastinakker i 5 cm stykker
400 g æbler i både med skal
600 g kartofler i både
100 g tørrede abrikoser
4 stilke frisk timian
1 tsk havsalt
2 tsk rosa peberkorn
1 dl olivenolie
pynt: 50 g hakkede valnøddekerner
SÅDAN GØR DU
1.
Kom pastinakker, æbler og kartofler i et stort ovnfast fad.
2.
Kom abrikoser, timian, seasalt og peberkorn ved.
3.
Vend olivenolie i og bag det i ovn ved 200 grader i 40-45 min.
4.
Klargør andebryststegen ved at gnide skindet ind med salt og peber.
5.
Stil den i et ovnfast fad og steg den ved 190 grader i 50 min. til den er gylden.
6.
Skær andebrysterne af og skær dem i skiver.
7.
Anret dem på toppen af de ovnbagte grøntsager og pynt med hakkede valnødder.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14282 kj / 3414 kcal
Næringsindhold pr. 100g
628 kj / 150 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.2 g
Protein:
17.9 %
6.6 g
Kulhydrat:
31.3 %
11.6 g
Fedt:
50.8 %
8.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;