Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Andebryststeg med grønkålssalat og syltede appelsiner
Andebryststeg med grønkålssalat og syltede appelsiner
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 and bryststeg
2 tsk salt
syltede appelsiner:
2 appelsiner
2 dl vand
2 dl sukker
dressing:
4 spsk olivenolie
2 tsk honning
2 spsk æblecidereddike
0.5 tsk salt
0.5 tsk sort peber
grønkålssalat:
300 g perlebyg
200 g grønkål
100 g mandler
1 dl tørret tranebær
pynt: skovsyre
SÅDAN GØR DU
1.
Skyl andebryststegen og dup den tør med køkkenrulle.
2.
Krydr den indvendig og udvendig med salt.
3.
Placér andebryststegen på en rist, og stil den over en bradepande med vand i inde i ovnen.
4.
Steg anden ved 180°C i 1 time og 30 minutter.
5.
Skær appelsinerne i skiver og fjern skallen.
6.
Bring vand og sukker i kog i 2 minutter.
7.
Kom appelsinskiverne i, og lad dem simre i ca. 20 minutter ved lav varme.
8.
Tag de syltede appelsinskiver af varmen og si sukkervandet fra.
9.
Lad dem køle af, og skær dem i halve.
10.
Bland alle ingredienser til dressingen sammen.
11.
Grill andebryststegen i ovnen, til skindet er gyldnet.
12.
Lad den hvile i 10 minutter før udskæring.
13.
Kog perlebyg og vend det herefter sammen med hakket grønkål og dressingen.
14.
Hak mandler og bland dem i salaten sammen med de syltede appelsiner og tranebær.
15.
Skær andebrysterne af stegen og skær dem i skiver.
16.
Servér grønkålssalat til og pynt med skovsyre.
17.
Tip: Stegeskyen kan med fordel bruges til sauce.
Grøntsager
Fjerkræ
Salater
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
30761 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
605 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
42.8 %
15.2 g
Kulhydrat:
24.6 %
8.7 g
Fedt:
32.6 %
5.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;