Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Andebryst med balsamicorødkål og kartofler ristet i andefedt
Andebryst med balsamicorødkål og kartofler ristet i andefedt
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
750 g kartofler
2 rosmarinkviste
1 tsk groft salt
2 andebryster med skind
400 g rødkål
1 løg
1 øko appelsin
1 spsk smør
0.5 dl hvid balsamicoeddike
3 spsk sukker
sort peber
groft salt
Sådan gør du
1.
Skræl eller skrub kartoflerne.
2.
Skær dem i grove tern.
3.
Forkog dem i letsaltet vand i 10 min.
4.
Sigt vandet fra.
5.
Kom kartoflerne i et ovnfast fad sammen med rosmarin og salt.
6.
Rids fedtet på andebrysterne og varme en pande op, til den er meget varm.
7.
Brun andebrysterne et par minutter pr. side – start med skindsiden nedad.
8.
Læg kødet til side og hæld noget af andefedtet fra panden over kartoflerne og vend det sammen.
9.
Steg kartoflerne i ovnen ved 200°C.
10.
Tag fadet ud og læg andebrysterne mellem kartoflerne.
11.
Steg videre i 10 min.
12.
Snit rødkålen fint og skær løg i tynde strimler.
13.
Skær appelsinen i skiver.
14.
Steg kål og løg sammen i en gryde med smør.
15.
Når kålen begynder at falde sammen, tilsættes appelsinskiver, balsamico og sukker.
16.
Kom lidt salt og peber ved og lad kålen simre i 10-15 min.
SPISETID opskrift
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7368 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
347 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
32.2 %
6.6 g
Kulhydrat:
47.5 %
9.7 g
Fedt:
20.3 %
1.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;