Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Andebryst med balsamicorødkål og kartofler ristet i andefedt
Andebryst med balsamicorødkål og kartofler ristet i andefedt
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
750 g kartofler
2 friske rosmarinkviste
5 g groft salt
2 andebryster med skind
400 g rødkål
1 zittauerløg
1 øko appelsin
1 spsk smør
½ dl hvid balsamicoeddike
3 spsk sukker
sort peber
5 g groft salt
SÅDAN GØR DU
1.
Skræl eller skrub kartoflerne.
2.
Skær dem i grove tern.
3.
Forkog dem i letsaltet vand i 10 min.
4.
Sigt vandet fra.
5.
Kom kartoflerne i et ovnfast fad sammen med rosmarin og salt.
6.
Rids fedtet på andebrysterne og varme en pande op, til den er meget varm.
7.
Brun andebrysterne et par minutter pr. side – start med skindsiden nedad.
8.
Læg kødet til side og hæld noget af andefedtet fra panden over kartoflerne og vend det sammen.
9.
Steg kartoflerne i ovnen ved 200°C.
10.
Tag fadet ud og læg andebrysterne mellem kartoflerne.
11.
Steg videre i 10 min.
12.
Snit rødkålen fint og skær løg i tynde strimler.
13.
Skær appelsinen i skiver.
14.
Steg kål og løg sammen i en gryde med smør.
15.
Når kålen begynder at falde sammen, tilsættes appelsinskiver, balsamico og sukker.
16.
Kom lidt salt og peber ved og lad kålen simre i 10-15 min.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9214 kj / 2202 kcal
Næringsindhold pr. 100g
435 kj / 104 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
26.3 %
6.7 g
Kulhydrat:
40.6 %
10.4 g
Fedt:
33.1 %
3.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;