Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Andebryst med aspargeskartofler og syrligt kål
Andebryst med aspargeskartofler og syrligt kål
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 andebryster med skind
1 spsk salt
800 g aspargeskartofler
2 spsk akaciehonning
friskkværnet peber
Syrlig kål:
3 appelsiner
4 spsk friskpresset appelsinsaft
300 g rødkål
80 g tørrede tranebær
1 dl bredbladet persille
salt & sort peber
Sådan gør du
1.
Skær fileterne af brystbenet og rids fedtet i tern med en skarp kniv.
2.
Gnid andebrysterne med salt og lad dem hvile på køl i 30 minutter.
3.
Kog kartoflerne møre med skindet på i letsaltet vand.
4.
Pil efterfølgende skindet af, og hold dem lune.
5.
Læg andebrysterne med fedtsiden nedad i en stor støbejernsgryde ved jævn varme.
6.
Lad fedtet smelte, og rist skindet sprødt ved jævn varme.
7.
Vend og brun kødsiden, og lad kødet simre i ca. 7 minutter.
8.
Tag kødet af og hold det lunt.
9.
Tilsæt kartoflerne og rist dem gyldne i andefedtet.
10.
Tilsæt honning, vend rundt og lad honningen koge lidt ind.
11.
Smag til med salt og sort peber.
12.
Skær skal og hinder af appelsinerne.
13.
Skær langs appelsinbådenes hinder så fileterne løsnes og gem saften, der løber af appelsinerne, når fileterne skæres fra.
14.
Vend appelsinsaft, fintsnittet rødkål, tranebær samt grofthakket persille sammen og smag til.
15.
Skær kødet i skiver og anret det i gryden sammen med kartofler og den syrlige rødkål.
16.
Pynt med frisk timian.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7957 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
326 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
31.1 %
5.9 g
Kulhydrat:
55.5 %
10.6 g
Fedt:
13.4 %
1.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;