Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Jonathan Berntsen
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
And med pære, figen og salviefyld
And med pære, figen og salviefyld
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 and
4 pærer
200 g tørrede figner
8 friske salvieblade
salt og sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Fjern indvoldsposen fra fuglen og skyl den ind- og udvendigt i koldt vand.
2.
Dup den tør og prik eller rids skindet, så fedtet nemmere kan løbe fra.
3.
Salt anden ud- og indvendigt med groft salt.
4.
Skræl pærerne og skær dem i fine tern.
5.
Del fignerne i mindre stykker og bland med pære og hakket salvie.
6.
Krydr med sort peber og ca. 1 tsk groft salt.
7.
Fyld pærefyldet i anden og luk fuglen med kødnåle.
8.
Læg anden på en rist med brystsiden opad.
9.
Husk, at komme ingre-dienser til en sovsebase i bradepanden.
10.
Steg anden ved 190°C i 40 min. pr. kg., dvs. ca. 2½ time for en and på 3,5 kg.
11.
Dryp fuglen med fedt fra bradepanden flere gange under stegning.
12.
Hold øje med bradepanden undervejs, så væden i bunden ikke fordamper.
13.
Hæld evt. mere ved undervejs (se sovse-tip).
14.
Hvis skindet ikke er helt sprødt mod slutningen af stegetiden, kan du øge temperaturen til 225°C de sidste 10-15 min. af stegetiden.
15.
Tag anden ud og sigt væden fra bradepanden over i en gryde til din sovs.
Frugt
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
21228 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
482 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
58 %
16.5 g
Kulhydrat:
14.5 %
4.1 g
Fedt:
27.5 %
3.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;