Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
And bourguignon
And bourguignon
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salt & sort peber
4 andelår
2 porrer
2 gulerødder
1 fed hvidløg
1 spsk hakket frisk timian
1 dåse koncentreret tomatpuré
5 dl tør rødvin
SÅDAN GØR DU
1.
Krydr andelårene med salt og peber og brun dem med skindsiden nedad i en stor gryde.
2.
Skær imens porrerne i skiver og skær gulerødder i tern.
3.
Hak hvidløg fint.
4.
Tag lårene op og læg til side.
5.
Kom den grønne del af porrerne og gulerødderne i gryden og steg et par minutter.
6.
Tilsæt hvidløg og timian og vend det rundt.
7.
Tilsæt så tomatpuré og steg et par minutter.
8.
Hæld vin ved, sænk temperaturen og lad lårene simre med i 1½-2 timer, til de er møre.
9.
Vend dem et par gange undervejs.
10.
Tilsæt den hvide del af porrerne de sidste 10 min.
11.
Server f.eks. med kogte kartofler.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13100 kj / 3131 kcal
Næringsindhold pr. 100g
576 kj / 138 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
29.6 %
10.0 g
Kulhydrat:
6.3 %
2.1 g
Fedt:
53.2 %
8.3 g
Alkohol:
10.9 %
2.1 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;