4 personer
4 berberiandelår
Salt og sort peber
2 porrer
2 gulerødder
1 fed hvidløg
1 spsk frisk timian, hakket
1 lille dåse tomatpuré
½ flaske rød Bourgogne.
Krydr andelårene med salt og peber og brun dem med skindsiden nedad i en stor gryde. Skær imens porrerne i skiver og skær gulerødder i tern. Hak hvidløg fint. Tag lårene op og læg til side. Kom den grønne del af porrerne og gulerødderne i gryden og steg et par minutter. Tilsæt hvidløg og timian og vend det rundt. Tilsæt så tomatpuré og steg et par minutter. Hæld vin ved, sænk temperaturen og lad lårene simre med i 1½-2 timer, til de er møre. Vend dem et par gange undervejs. Tilsæt den hvide del af porrerne de sidste 10 min.
Server f.eks. med kogte kartofler.
Energi pr. person: 3838KJ/917Kcal
Næringsindhold pr. 100g:
Protein: 6g.
Kulhydrat: 3,4g.
Fedt: 18,6g.