HjemOpskrifterIs med ananas & sirupsauce

Is med ananas & sirupsauce

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 560 g ananas fra dåse
  • vaniljeflødeis
  • 1 spsk lys sirup
  • mandelsplit
  • citronmelisse

Sådan gør du

  • 1.
    Bland piskefløde, sirup og ananassaften til en let sauce.

  • 2.
    Isen udformes i kugler og placeres på en dyb tallerken.

  • 3.
    Skær ananasringene ud i passende stykker og fordel rundt om iskuglerne.

  • 4.
    Fordel saucen over og rundt om iskugler og ananas.

  • 5.
    Strø mandelstykkerne over, pynt med citronmelisse og evt. en ananasring.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3209 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
472 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 2.3 %0.6 g
Kulhydrat: 52 %14.4 g
Fedt: 45.7 %5.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;