Amerikansk burger

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer



800 g hakket oksekød 3-8 %

1 dl ristet løg

4 store burgerboller

1 pk. frisk coleslaw

4 spsk. stokes ketchup

4 spsk. stokes mayonnaise

200 g cheddar

1 pk bacon I skiver

1 rødløg

800 g kartofler

4 dl solsikkeolie

salt & peber

Sådan gør du

Skyl kartoflerne og skær dem ud i grove stykker og friter dem af 2 omgange, hold dem varme i ovnen.

Rør kødet med salt, peber og ristet løg.

Form 4 bøffer og steg dem ca. 5 minutter på hverside på en grill pande.

Steg bacon og hold dem varme sammen med kartoflerne.

Lun bollerne og bland coleslawen sammen.

Smør de flækkede boller med ketchup og mayonnaise.

Saml burgeren med coleslaw, bøf, chedderost, rødløg i skiver og ristet bacon.

Server burgeren med grove fritter og ekstra mayo.