Amarena romtoddy med appelsin og fløde

0-30 min
4 personer

Ingredienser

4 spsk amarenakirsebær med sirup + ekstra til pynt

4 tsk rørsukker

4 skiver appelsin i halve

12 cl mørk rom

4 dobbeltshots espresso

Saft af 2 appelsiner

1 dl piskefløde pisket til skum

Kom en skefuld kirsebær i bunden af hvert glas sammen med 1 tsk rørsukker og 2 halve appelsinskiver. Hæld 3 cl rom og et dobbeltshot espresso i hvert glas sammen med en fjerdedel af appelsinsaften. Pynt med flødeskum og kirsebær.
 
Energi pr. person: 882KJ/211Kcal. 
Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 0,4 g. 
Kulhydrat: 4,4 g. 
Fedt: 4,2 g.

Amarena romtoddy

Kom en skefuld kirsebær i bunden af hvert glas sammen med 1 tsk rørsukker og 2 halve appelsinskiver. Hæld 3 cl rom og et dobbeltshot espresso i hvert glas sammen med en fjerdedel af appelsinsaften. Pynt med flødeskum og kirsebær.
 
Energi pr. person: 882KJ/211Kcal. 
Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 0,4 g. 
Kulhydrat: 4,4 g. 
Fedt: 4,2 g.