Agurkegazpacho med rejer og estragon

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Agurkegazpacho med rejer og estragon
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 agurker + ¼ agurk til pynt

250 g græsk yoghurt 10%

2 tsk. dijonsennep

2 spsk. hvidvinseddike

2 spsk. purløg

2 spsk. persille

4 spsk. estragon

½-1 dl vand

Salt og sort peber

175 g rejer

4 spsk. ekstra yoghurt til pynt

1 spsk. olivenolie

Sådan gør du

Skræl de fire agurker og skær dem i grove tern. Kom dem i en blender sammen med yoghurt, sennep, eddike, purløg, persille og estragon. Gem lidt af krydderurterne til pynt. Krydr med salt og peber og blend det hele til en cremet suppe. Justér konsistensen med en smule koldt vand. Stil suppen på køl i 15 min., inden den serveres. Servér med rejer, agurkeskiver og dryp med yoghurt og olivenolie. Pynt med krydderurter.

 

Energi pr. person: 787KJ/188Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,6 g.
Kulhydrat: 2,3 g.
Fedt: 2,4 g.