HjemOpskrifterAgurkegazpacho med rejer og estragon

Agurkegazpacho med rejer og estragon

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 agurker + ½ til pynt
  • 250 g yoghurt 10%
  • 2 tsk dijonsennep
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk purløg
  • 2 spsk kruspersille
  • 4 spsk tørret estragon
  • 1 dl vand
  • salt og sort peber
  • 175 g rejer
  • 4 spsk ekstra yoghurt til pynt
  • 1 spsk olivenolie

Sådan gør du

  • 1.
    Skræl de fire agurker og skær dem i grove tern.

  • 2.
    Kom dem i en blender sammen med yoghurt, sennep, eddike, purløg, persille og estragon.

  • 3.
    Gem lidt af krydderurterne til pynt.

  • 4.
    Krydr med salt og peber og blend det hele til en cremet suppe.

  • 5.
    Justér konsistensen med en smule koldt vand.

  • 6.
    Stil suppen på køl i 15 min., inden den serveres.

  • 7.
    Servér med rejer, agurkeskiver og dryp med yoghurt og olivenolie.

  • 8.
    Pynt med krydderurter.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3266 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
176 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.1 g
Protein: 28.1 %2.9 g
Kulhydrat: 23.4 %2.4 g
Fedt: 48.5 %2.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;