4 personer
1 løg
1 spsk smør
1 bagekartoffel
450 g Grøn Balance frosne ærter
1 terning hønsebouillon
1½ l vand
2 tsk hvidvinseddike
Salt og peber
½ dl Grøn balance solsikkekerner
½ Grøn Balance græskarkerner
1 potte Grøn Balance purløg
Tilbehør: Grøn Balance kerneboller
Skær løget i grove tern. Skræl kartoflen og skær i grove tern. Steg løgene i smør i en gryde. Tilsæt kartoffel, hønsebouillon og vand og lad det simre i 15 minutter til kartoflerne er møre. Kom ærterne i og kog med i 5 min.
Blend suppen og smag til med eddike, salt og peber.
Rist solsikkekerner og græskarkerner i en tør pande og vend med hakket purløg. Drys over suppen og spis lune boller til.
Energi pr. person: 2091KJ/499Kcal.
Næringsindhold pr. 100g:
Protein: 4g.
Kulhydrat: 22,1g.
Fedt: 2,4g.