Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Ærtesuppe med knasende kerner
Ærtesuppe med knasende kerner
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 smør
1 zittauerløg
1 bagekartoffel
450 g frosne ærter
1 terning hønsebouillon
1½ liter vand
2 tsk hvidvinseddike
salt & sort peber
½ dl græskarkerner
½ dl solsikkekerner
1 pakke purløg
tilbehør: grovboller
SÅDAN GØR DU
1.
Skær løget i grove tern.
2.
Skræl kartoflen og skær i grove tern.
3.
Steg løgene i smør i en gryde.
4.
Tilsæt kartoffel, hønsebouillon og vand og lad det simre i 15 minutter til kartoflerne er møre.
5.
Kom ærterne i og kog med i 5 min.
6.
Blend suppen og smag til med eddike, salt og peber.
7.
Rist solsikkekerner og græskarkerner i en tør pande og vend med hakket purløg.
8.
Drys over suppen og spis lune boller til.
Grøntsager
Forret
Suppe
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9741 kj / 2328 kcal
Næringsindhold pr. 100g
367 kj / 88 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
8.9 %
1.9 g
Kulhydrat:
16.9 %
3.7 g
Fedt:
74.2 %
7.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;