HjemOpskrifterÆggekage med soltørret tomat, rucola og apetina salattern

Æggekage med soltørret tomat, rucola og apetina salattern

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 1 lille skalotteløg, hakket
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 2 spsk soltørrede tomater i strimler
  • 6 æg
  • 1 dl fløde
  • 1 spsk frisk timian
  • salt og friskkværnet peber
    Topping:
    • 25 g rucolasalat, skyllet og grofthakket
    • 100 g Cheasy® Salatost i tern 3%
      Tilbehør:
      • groft brød
      • tomatsalat

      Sådan gør du

      Varm olie op i en lille pande til 2 personer. Sautér skalotteløg og hvidløg, uden at det bruner, i et par minutter. Kom strimler af soltørrede tomater i og sauter ydermere i 1 min. Pisk æg med fløde, timian, salt og kværnet peber. Kom æggeblandingen på panden og lad den stå på svag varme til æggemassen er stivnet. Kom salatost i tern på. Anret æggekagen med rucola drysset på og servér straks med groft rugbrød og frisk tomatsalat.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      2787 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      477 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 0.2 g
      Protein: 35.2 %9.9 g
      Kulhydrat: 3.1 %0.9 g
      Fedt: 61.7 %7.9 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;