HjemOpskrifterÆggekage med soltørret tomat, rucola og apetina salattern

Æggekage med soltørret tomat, rucola og apetina salattern

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

SÅDAN GØR DU

Varm olie op i en lille pande til 2 personer. Sautér skalotteløg og hvidløg, uden at det bruner, i et par minutter. Kom strimler af soltørrede tomater i og sauter ydermere i 1 min. Pisk æg med fløde, timian, salt og kværnet peber. Kom æggeblandingen på panden og lad den stå på svag varme til æggemassen er stivnet. Kom salatost i tern på. Anret æggekagen med rucola drysset på og servér straks med groft rugbrød og frisk tomatsalat.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2901 kj / 693 kcal
Næringsindhold pr. 100g
496 kj / 118 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.2 g
Protein: 34.3 %10.0 g
Kulhydrat: 4.3 %1.3 g
Fedt: 61.4 %8.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;