Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Julen
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Æggekage med rødbede, grønkål, sprød skinke og rugbrød
Æggekage med rødbede, grønkål, sprød skinke og rugbrød
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
200 g rødbeder
150 g grønkål
60 g røget skinke i skiver
8 æg
salt og sort peber
1 spsk smør
4 skiver groft rugbrød
Sådan gør du
1.
Kog rødbederne i letsaltet vand i 30 min.
2.
Gnid skindet af og skær rødbed-erne i grove stykker.
3.
Rib grønkålen og del bladene i mindre stykker.
4.
Læg skinken på en bageplade med bagepapir og bag den sprød ved 200°C i 10 min.
5.
Lad skinken køle af og bræk den i stykker.
6.
Pisk æggene sammen og krydr med salt og peber.
7.
Smelt smørret på en pande og kom kålen på.
8.
Steg det et par min.
9.
Fordel rød-bedestykkerne på panden og hæld æggeblandingen over.
10.
Skub lidt rundt i det i starten og sænk temperaturen til laveste blus.
11.
Lad ægge-kagen stege færdig til æggemassen har sat sig.
12.
Server med sprød skinke over og rugbrød til.
13.
Energi pr. person: 1562KJ/373Kcal.
14.
Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 9,3 g.
15.
Kulhydrat: 10,4 g.
16.
Fedt: 7,1 g.
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5672 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
525 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.8 g
Protein:
24.9 %
7.7 g
Kulhydrat:
35.8 %
11.1 g
Fedt:
39.3 %
5.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;