4 personer
700 g æbler
1 stang vanilje
2 spsk. vand
2 dl piskefløde
100 g Easis rugbrødscrunch (eller anden granola eller müsli)
Skræl æblerne og fjern kernehuset. Skær æblerne i både og kom i en gryde sammen med kornene fra vaniljestangen og selve stangen samt 2 spsk. vand. Kog æblerne møre og brug en gaffel til at mose dem groft. Tag vaniljestangen ud og lad æblemosen køle af.
Pisk fløden til skum. Læg et lag æblemos i bunden af hvert serveringsglas og drys med rugbrødscrunch. Kom endnu et lag æblemos på og kom flødeskum på toppen. Pynt med lidt ekstra rugbrødscrunch.
Tip: Vil du spare på fedtet, kan du skifte flødeskummet ud med skyr, græsk yoghurt eller fromage frais.
Energi pr. person: 1380KJ/330Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,2 g.
Kulhydrat: 13,7 g.
Fedt: 10,1 g.