Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Æbletrifli med rugbrødscrunch

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
4 personer

Ingredienser

700 g æbler
1 stang vanilje
2 spsk. vand
2 dl piskefløde
100 g Easis rugbrødscrunch (eller anden granola eller müsli)

Skræl æblerne og fjern kernehuset. Skær æblerne i både og kom i en gryde sammen med kornene fra vaniljestangen og selve stangen samt 2 spsk. vand. Kog æblerne møre og brug en gaffel til at mose dem groft. Tag vaniljestangen ud og lad æblemosen køle af.

Pisk fløden til skum. Læg et lag æblemos i bunden af hvert serveringsglas og drys med rugbrødscrunch. Kom endnu et lag æblemos på og kom flødeskum på toppen. Pynt med lidt ekstra rugbrødscrunch.

Tip: Vil du spare på fedtet, kan du skifte flødeskummet ud med skyr, græsk yoghurt eller fromage frais.

 

Energi pr. person: 1380KJ/330Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,2 g.
Kulhydrat: 13,7 g.
Fedt: 10,1 g.

Æbletrifli

Skræl æblerne og fjern kernehuset. Skær æblerne i både og kom i en gryde sammen med kornene fra vaniljestangen og selve stangen samt 2 spsk. vand. Kog æblerne møre og brug en gaffel til at mose dem groft. Tag vaniljestangen ud og lad æblemosen køle af.

Pisk fløden til skum. Læg et lag æblemos i bunden af hvert serveringsglas og drys med rugbrødscrunch. Kom endnu et lag æblemos på og kom flødeskum på toppen. Pynt med lidt ekstra rugbrødscrunch.

Tip: Vil du spare på fedtet, kan du skifte flødeskummet ud med skyr, græsk yoghurt eller fromage frais.

 

Energi pr. person: 1380KJ/330Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,2 g.
Kulhydrat: 13,7 g.
Fedt: 10,1 g.