Æblesuppe med havrecrumble

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Æblesuppe med havrecrumble
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Æblesuppe

4-5 æbler (ca. 450 g æblestykker)

100 g sukrin gold

1 ubehandlet citron, saft og skal

 

Havrecrumble

25 g grovvalset havregryn

25 g blødt smør

2 spsk honning

1 nip havsalt

 

I øvrigt

Lidt EASIS yoghurt

Skovsyre

 

Energi pr. person: 724KJ/173Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 1,2 g.

Kulhydrat: 11,7 g.

Fedt: 3,8 g.

Sådan gør du

Skræl æblerne og fjern kernehuset, og skær dem i mindre stykker. Kom æblestykkerne op i en gryde sammen med sukrin og citron (både skal og saft). Kog æblerne i ca. 20 min. de skal være kogt ud til mos. Blend æblegrøden til en fin glat æblesuppe. 

Rør alle ingredienserne sammen og drys det ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag det ved 180˚C varmluft i 10-20 min. 

 

Energi pr. person: 724KJ/173Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 1,2 g.

Kulhydrat: 11,7 g.

Fedt: 3,8 g.