HjemOpskrifterÆblesuppe med havrecrumble

Æblesuppe med havrecrumble

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
æblesuppe
  • 5 æbler
  • 100 g EASIS Sukrin Gold
  • 1 citron (usprøjtet) (skal og saft)
havrecrumble:
  • 25 g grovvalsede havregryn
  • 25 g blødt smør
  • 2 spsk honning
  • lidt havsalt

Sådan gør du

  • 1.
    Skræl æblerne og fjern kernehuset, og skær dem i mindre stykker.

  • 2.
    Kom æblestykkerne op i en gryde sammen med sukrin og citron (både skal og saft).

  • 3.
    Kog æblerne i ca. 20 min. de skal være kogt ud til mos.

  • 4.
    Blend æblegrøden til en fin glat æblesuppe.

  • 5.
    Rør alle ingredienserne sammen og drys det ud på en bageplade beklædt med bagepapir.

  • 6.
    Bag det ved 180˚C varmluft i 10-20 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4714 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
500 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 1.7 %0.5 g
Kulhydrat: 79.1 %23.3 g
Fedt: 19.2 %2.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;