4 personer
Æblesuppe
4-5 æbler (ca. 450 g æblestykker)
100 g sukrin gold
1 ubehandlet citron, saft og skal
Havrecrumble
25 g grovvalset havregryn
25 g blødt smør
2 spsk honning
1 nip havsalt
I øvrigt
Lidt EASIS yoghurt
Skovsyre
Energi pr. person: 724KJ/173Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 1,2 g.
Kulhydrat: 11,7 g.
Fedt: 3,8 g.
Skræl æblerne og fjern kernehuset, og skær dem i mindre stykker. Kom æblestykkerne op i en gryde sammen med sukrin og citron (både skal og saft). Kog æblerne i ca. 20 min. de skal være kogt ud til mos. Blend æblegrøden til en fin glat æblesuppe.
Rør alle ingredienserne sammen og drys det ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag det ved 180˚C varmluft i 10-20 min.
Energi pr. person: 724KJ/173Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 1,2 g.
Kulhydrat: 11,7 g.
Fedt: 3,8 g.