Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Æbleroser med marcipan
Æbleroser med marcipan
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
6 plader butterdej
50 g marcipan
3 æbler
friskpresset citronsaft
vand
1 spsk sukker
flormelis til pynt
Sådan gør du
1.
Rul hver butterdejsplade ud på den lange led, så den bliver længere men ikke så meget bredere.
2.
Del hver plade i to lange strimler.
3.
Del marcipanen i 12 lige store stykker.
4.
Del æblerne i halve, fjern kernehuset og skær dem i tynde skiver (behold skrællen på).
5.
Læg æbleskiverne i en skål med vand og citronsaft.
6.
Kom det i mikroovnen i 5-7 min, så de bliver bløde nok til at kunne bøje uden at brække.
7.
Du kan også blanchere dem i kogende vand.
8.
Sigt vandet fra og dup æblerne tørre.
9.
Læg æbleskiverne på den øverste halvdel af hver dejstrimmel.
10.
Tril hvert stykke marcipan til en lang pølse på samme længde som dejstrimlerne og placer oven på æblestykkerne.
11.
Tryk det fladt og fold det nederste dejstykke op over æblerne.
12.
Rul hvert dejstykke sammen som en snegl og placer i en smurt muffinplade.
13.
Drys sukker på toppen og bag i 25 min. ved 200°C.
14.
Pynt evt. med flormelis gennem en sigte.
Frugt
SPISETID opskrift
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8741 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1020 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
5 %
3.0 g
Kulhydrat:
41 %
24.6 g
Fedt:
54 %
14.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;