HjemOpskrifterÆbler til anden

Æbler til anden

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 æbler (F.eks. Ingrid Marie)
  • 250 g ribsgelé ( Eller æblegelé)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Halvér æblerne, fjern kerne­huset og læg æblerne i ­kogende vand i ca. 10 minutter.

  • 2.
    Fyld æblerne med æble- eller ­ribsgelé og servér til and eller flæskesteg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3445 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
459 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 0.2 %0.1 g
Kulhydrat: 99 %26.7 g
Fedt: 0.8 %0.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;