Æblechutney med friske figner

fork and spoon
Tilbehør
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 stk atamonskyllet sylteglas

 

600 g danske æbler i grove stykker

1 finthakket løg

100 g tørret figner i mindre stykker

1,5 dl æblecidereddike

2 dl lys rørsukker

1 lille rød chili

25 g frisk ingefær i skiver

200 g friske figner i kvarte

Sådan gør du

Tilberedning:

Kom æbler, løg, tørret figner, æblecidereddike, rørsukker, chili, ingefær i en gryde.

Varm gryden op og lad det komme i kog.

Lad æblechutney simre uden låg i 20 min.

Kom herefter friske figner i æblechutneyen og lad det simre med i 10 min.

Æblechutney med figner er klar til at komme på atamonskyllede glas.

 

Energi pr. person: 611 Kj/ 145 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 0,5 g.
Kulhydrat: 24,5 g.
Fedt: 0,25 g.

SE TRIN-FOR-TRIN VIDEO HER - ELLER SE FLERE VIDEOER HER