4 personer
1 stk atamonskyllet sylteglas
600 g danske æbler i grove stykker
1 finthakket løg
100 g tørret figner i mindre stykker
1,5 dl æblecidereddike
2 dl lys rørsukker
1 lille rød chili
25 g frisk ingefær i skiver
200 g friske figner i kvarte
Tilberedning:
Kom æbler, løg, tørret figner, æblecidereddike, rørsukker, chili, ingefær i en gryde.
Varm gryden op og lad det komme i kog.
Lad æblechutney simre uden låg i 20 min.
Kom herefter friske figner i æblechutneyen og lad det simre med i 10 min.
Æblechutney med figner er klar til at komme på atamonskyllede glas.
Energi pr. person: 611 Kj/ 145 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 0,5 g.
Kulhydrat: 24,5 g.
Fedt: 0,25 g.
SE TRIN-FOR-TRIN VIDEO HER - ELLER SE FLERE VIDEOER HER