Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Æble-marcipankage med kanelsukker

Ingen bedømmelser endnu
60-90 min
8 personer

Ingredienser

125 g blødt smør + ekstra til formen

100 g marcipan

150 g sukker

1 tsk. vaniljesukker

3 æg

½ dl mælk

225 g hvedemel

2 tsk. bagepulver

3 æbler

1 tsk. kanel + 2 spsk. sukker til drys

Om råvarerne

Kom smør i en skål, og smuldr marcipanen ned i. Rør det sammen med sukker og vaniljesukker. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk det sammen. Tilsæt mælk, mel og bagepulver, og rør dejen sammen. Kom bagepapir i bunden af en springform på ca. 24 cm, og smør den med smør i bunden og på siderne. Kom dejen i. Halver æblerne, og fjern kernehuset. Skær hvert halve æble i tynde skiver, og placér dem i dejen. Rør kanel sammen med 2 spsk. sukker, og drys det over kagen. Bag i ca. 45 min. ved 175°C. Smager skønt med flødeskum eller creme fraiche til.

 

Energi pr. person: 1263KJ/302Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4 g.
Kulhydrat: 27,8 g.
Fedt: 16,6 g.

Æble-marcipankage med kanelsukker

Kom smør i en skål, og smuldr marcipanen ned i. Rør det sammen med sukker og vaniljesukker. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk det sammen. Tilsæt mælk, mel og bagepulver, og rør dejen sammen. Kom bagepapir i bunden af en springform på ca. 24 cm, og smør den med smør i bunden og på siderne. Kom dejen i. Halver æblerne, og fjern kernehuset. Skær hvert halve æble i tynde skiver, og placér dem i dejen. Rør kanel sammen med 2 spsk. sukker, og drys det over kagen. Bag i ca. 45 min. ved 175°C. Smager skønt med flødeskum eller creme fraiche til.

 

Energi pr. person: 1263KJ/302Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4 g.
Kulhydrat: 27,8 g.
Fedt: 16,6 g.