HjemOpskrifterÆble crumble med hasselnøddecreme

Æble crumble med hasselnøddecreme

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 æbler
  • 2 spsk EASIS perfect fit
  • 0.5 tsk stødt kanel
  • 0.5 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk mandelmel
  • 125 g EASIS Smørepålæg
    topping:
    • 75 g havregryn
    • 75 spsk mandelmel
    • 50 g kokosolie
    • 100 g valnøddekerner
    • 0.5 tsk stødt kanel

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Skræl æblerne og skær dem i både.

    • 2.
      Vend æbler med 2 spsk.

    • 3.
      Perfect fit, kanel, vaniljepulver og 1 spsk. mandelmel.

    • 4.
      Fordel EASIS smørepålæg i bunden af et ovnfast fad og kom æblerne over.

    • 5.
      Bland havregryn med 75 g mandelmel og 2 spsk.

    • 6.
      Perfect fit og bland smeltet kokosolie i.

    • 7.
      Vend grofthakkede valnødder og kanel i og kom det over æblerne.

    • 8.
      Bages i 20 min. ved 190°C.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    11289 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    1181 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 7.5 g
    Protein: 6.9 %4.8 g
    Kulhydrat: 21 %14.6 g
    Fedt: 72.1 %23.0 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;