Abrikoschutney med chili og citron

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Abrikoschutney med chili og citron
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

200 g tørrede abrikoser

1 løg

½ rød chili

1 spsk. vindruekerneolie

½ tsk. gurkemeje

½ tsk. stødt eller hel spidskommen

1 tsk. sennepsfrø

2 spsk. lagereddike

1½ dl vand

½ tsk. groft salt

50 g rørsukker

Sådan gør du

Skær abrikoserne i halve og skær løg i tern. Skær chilien i tynde skiver. Varm olien i en gryde og kom løg og chili i. Steg et par minutter og tilsæt så gurkemeje, spidskommen og sennepsfrø. Steg videre et minut og kom abrikoser, vand, salt og sukker i gryden. Lad det simre i 15-20 min. til abrikoserne er bløde og chutneyen er tyknet. Opbevar chutneyen i køleskabet.

 

Energi pr. person: 474KJ/113Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,1 g.
Kulhydrat: 33,3 g.
Fedt: 3,8 g.