HjemOpskrifterAbrikoschutney med chili og citron

Abrikoschutney med chili og citron

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 200 g tørrede abrikoser
  • 1 løg
  • 0.5 rød chilipeber
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 0.5 tsk stødt gurkemeje
  • 0.5 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk sennepsfrø
  • 2 spsk lagereddike
  • 1.5 dl vand
  • 0.5 tsk groft salt
  • 50 g rørsukker

Sådan gør du

  • 1.
    Skær abrikoserne i halve og skær løg i tern.

  • 2.
    Skær chilien i tynde skiver.

  • 3.
    Varm olien i en gryde og kom løg og chili i.

  • 4.
    Steg et par minutter og tilsæt så gurkemeje, spidskommen og sennepsfrø.

  • 5.
    Steg videre et minut og kom abrikoser, vand, salt og sukker i gryden.

  • 6.
    Lad det simre i 15-20 min. til abrikoserne er bløde og chutneyen er tyknet.

  • 7.
    Opbevar chutneyen i køleskabet.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3134 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
568 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.4 g
Protein: 3.9 %1.3 g
Kulhydrat: 76.4 %25.5 g
Fedt: 19.7 %3.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;