Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

5 ingredienser – 3 opskrifter

Bedømmelse (2)
30-60 min
4 personer

Ingredienser

Ingredienser fyldte aubergineruller
2 auberginer
3 spsk olivenolie
2 rødløg
1 spsk frisk rosmarin, hakket
250 g ricotta
250 g tomatpuré
salt og sort peber
Ingredienser gratinerede auberginer
2 auberginer
2 rødløg
2 spsk olivenolie
1 spsk frisk rosmarin, hakket
500 g tomatpuré
200 g ricotta
salt og sort peber
Ingredienser cremet tomatsuppe med ristede auberginer
2 rødløg
1 aubergine
2 spsk olivenolie
1 spsk frisk rosmarin, hakket
500 g tomatpuré
8 dl vand
evt 1 terning hønsebouillon
salt og sort peber

Fyldte auberginer

Skær auberginerne i tynde skiver på langs. Pensl dem med 2 spsk olivenolie og krydr med salt. Bag auberginerne i 20 min. ved 200 gr.

Skær løg i strimler og steg dem i 1 spsk olivenolie til de begynder at brune. Krydr med salt og peber og tilsæt rosmarin.

Bland løgene med ricotta. Læg en god skefuld af fyldet i enden af hver aubergineskive. Rul dem sammen og kom dem i et fad. Hæld tomatpuréen over og bag retten i ovnen i 25 min. ved 200 gr. 

Energifordeling pr. person:
1247KJ/298Kcal. Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3 g. Kulhydrat: 7,9 g. Fedt: 5,3 g.

Gratinerede auberginer

Del hver aubergine i to og skrab kødet ud med en ske. Hak auberginekødet groft. Skær løgene i tern. Forbag de udhulede auberginer i 20 min. ved 200 gr.

Steg imens auberginekødet og løgene i 2 spsk olivenolie, til løgene bruner. Tilsæt halvdelen af tomatpuréen og lad det simre i 10 min. Smag til med salt og peber.

Fyld de forbagte auberginer med tomatsovsen. Top med ricotta og hæld resten af tomatpuréen over. Gratiner auberginerne i 15 min. ved 200 gr. 

Energifordeling pr. person:
1311KJ/313Kcal. Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3 g. Kulhydrat: 10,1 g. Fedt: 3,6 g.

Cremet tomatsuppe med ristede auberginer

Skær løgene i strimler og auberginen i tern. Steg halvdelen af løgene i 1 spsk olie i en gryde. Tilsæt vand, tomatpuré og evt. hønsebouillon og kog det op. Rør så ricottaen i. Brug et piskeris, så alle klumper forsvinder. Smag suppen til med salt og peber.

Varm 1 spsk olie i en pande og steg resten af løgene og auberginen til det bruner. Kom rosmarinen i og krydr med salt og peber. Servér suppen med aubergine og løg over. 

Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 3,2 g. Kulhydrat: 12,1 g. Fedt: 3,9 g.

 

3 retter

Fyldte auberginer

Skær auberginerne i tynde skiver på langs. Pensl dem med 2 spsk olivenolie og krydr med salt. Bag auberginerne i 20 min. ved 200 gr.

Skær løg i strimler og steg dem i 1 spsk olivenolie til de begynder at brune. Krydr med salt og peber og tilsæt rosmarin.

Bland løgene med ricotta. Læg en god skefuld af fyldet i enden af hver aubergineskive. Rul dem sammen og kom dem i et fad. Hæld tomatpuréen over og bag retten i ovnen i 25 min. ved 200 gr. 

Energifordeling pr. person:
1247KJ/298Kcal. Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3 g. Kulhydrat: 7,9 g. Fedt: 5,3 g.

Gratinerede auberginer

Del hver aubergine i to og skrab kødet ud med en ske. Hak auberginekødet groft. Skær løgene i tern. Forbag de udhulede auberginer i 20 min. ved 200 gr.

Steg imens auberginekødet og løgene i 2 spsk olivenolie, til løgene bruner. Tilsæt halvdelen af tomatpuréen og lad det simre i 10 min. Smag til med salt og peber.

Fyld de forbagte auberginer med tomatsovsen. Top med ricotta og hæld resten af tomatpuréen over. Gratiner auberginerne i 15 min. ved 200 gr. 

Energifordeling pr. person:
1311KJ/313Kcal. Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3 g. Kulhydrat: 10,1 g. Fedt: 3,6 g.

Cremet tomatsuppe med ristede auberginer

Skær løgene i strimler og auberginen i tern. Steg halvdelen af løgene i 1 spsk olie i en gryde. Tilsæt vand, tomatpuré og evt. hønsebouillon og kog det op. Rør så ricottaen i. Brug et piskeris, så alle klumper forsvinder. Smag suppen til med salt og peber.

Varm 1 spsk olie i en pande og steg resten af løgene og auberginen til det bruner. Kom rosmarinen i og krydr med salt og peber. Servér suppen med aubergine og løg over. 

Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 3,2 g. Kulhydrat: 12,1 g. Fedt: 3,9 g.