HjemOpskrifter2 slags kaviar med dildcreme, radiser og sprødstegt rugbrød
2 slags kaviar med dildcreme, radiser og sprødstegt rugbrød
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
Ingredienser
4 personer
200 g rød kaviar
200 g sort kaviar
2.5 dl Cheasy® skyr naturel
2 dl Cheasy® skyr naturel
1 citron (usprøjtet)
1 frisk dildkvist
8 sukkerærter
1 bundt radise
4 skiver rugbrød
salt & sort peber
Sådan gør du
1.
Pisk skyr med salt, peber, saften af citron, sukkerærter skåret i smalle strimler og hakket dild.
2.
Gem lidt dild til pynt.
3.
Placer skyr cremen i 4 dybe tallerkener. 1 spsk. sort kaviar og 1 spsk. rød kaviar lægges på midten af hver tallerken.
4.
Pynt med radisser og frisk dild.
5.
Rugbrødet bages i ovnen ved 160°C i 12 minutter, indtil det er sprødt og serveres til kaviaren.
Opskrift af TV kok Claus Holm
Denne opskrift er udviklet af Royal Greenland.