2 slags kaviar med dildcreme, radiser og sprødstegt rugbrød

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 glas Royal Greenland kaviar/stenbiderrogn, sort
2 glas Royal Greenland kaviar/stenbiderrogn, rød
2.5 dl skyr
1 citron
1 bdt. dild
8 sukkerærter
1 bdt. radiser
4 skiver Rugbrød
Salt og peber

Sådan gør du

Pisk skyr med salt, peber, saften af citron, sukkerærter skåret i smalle strimler og hakket dild. Gem lidt dild til pynt.
Placer skyr cremen i 4 dybe tallerkener. 1 spsk. sort kaviar og 1 spsk. rød kaviar lægges på midten af hver tallerken. Pynt med radisser og frisk dild.
Rugbrødet bages i ovnen ved 160°C i 12 minutter, indtil det er sprødt og serveres til kaviaren.
Opskrift af TV kok Claus Holm

Denne opskrift er udviklet af Royal Greenland.