HjemOpskrifter2 slags kaviar med dildcreme, radiser og sprødstegt rugbrød

2 slags kaviar med dildcreme, radiser og sprødstegt rugbrød

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g rød kaviar
  • 200 g sort kaviar
  • 2.5 dl Cheasy® skyr naturel
  • 2 dl Cheasy® skyr naturel
  • 1 citron (usprøjtet)
  • 1 frisk dildkvist
  • 8 sukkerærter
  • 1 bundt radise
  • 4 skiver rugbrød
  • salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pisk skyr med salt, peber, saften af citron, sukkerærter skåret i smalle strimler og hakket dild.

  • 2.
    Gem lidt dild til pynt.

  • 3.
    Placer skyr cremen i 4 dybe tallerkener. 1 spsk. sort kaviar og 1 spsk. rød kaviar lægges på midten af hver tallerken.

  • 4.
    Pynt med radisser og frisk dild.

  • 5.
    Rugbrødet bages i ovnen ved 160°C i 12 minutter, indtil det er sprødt og serveres til kaviaren. Opskrift af TV kok Claus Holm Denne opskrift er udviklet af Royal Greenland.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5287 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
374 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 35.4 %7.8 g
Kulhydrat: 47 %10.3 g
Fedt: 17.6 %1.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;