Julemad_2023
Få inspiration til ...

Lækker Julemad

Når julen nærmer sig, tænker man straks på alt det lækre julemad, man skal planlægge og spise! En lækker sprødstegt and, en saftig flæskesteg med perfekt sprøde svær, hjemmelavet rødkål, hjemmesyltede agurker og bare hygge med familien. Men hvordan får du så sprøde svær? Og hvor længe skal en and have i ovnen? Og tør jeg kaste mig ud i selv at lave en rødkål i år? Alt det og meget mere prøver vi at give dig svar på her på siden. Vi kommer endda med forslag til nogle andre varianter af den klassiske julemad - men bare rolig! Klassisk julemad har et specielt sted i vores hjerte, så vi prøver at komme med bud på det hele til julebordet, så ingen går sultne i seng. Heller ikke dagen efter, hvor du kan bruge resten af flæskestegen eller anden til en sandwich ... MUMS

Psst ... hvis du hellere vil have inspiration til det søde juleunivers, så kig her

Juleanden på flere måder

Saftig juleand

knasende svær

Flæskesteg med sprøde svær

 

Er du i tvivl om hvilken vin du skal have til julemiddagen? Vi har sammensat en lækker vinmenu til dig, som komplimenterer julemaden bedst muligt. Eller gå på opdagelse i vores store sortiment af vine til skarpe priser.

 

Se jule vinmenu her

øl_vin_spiritus_2023
Hjemmelavet tilbehør

Tilbehør til julemiddagen

Hjemmelavet

Snaps, snaps, snaps ...

 

JULEFROKOST UD AF HUSET

Det er ikke os alle sammen, der har tiden, overskuddet eller lysten til at stå med alt til en julefrokost. Det skal dog ikke afholde dig fra at holde et brag af en julekomsammen. Uanset hvad grunden er, så har vi forskellige MENY ud af huset menu'er, som du kan se her.


Julefrokost ud af huset

julefrokost_23
julelækkerier til efter middagen

Julekonfekt

Har du lyst til flere opskrifter?

Noget du kan varme dig på

Lækre varme drikke

Har du lyst til flere opskrifter?

spørg din lokale slagter om vores udskæringer

Slagter inspiration
Slagter_2023
;