Fødevarepriser
Danmarksmestre i madoplevelser

Fødevarepriser

 

To priser til MENY


Hvert år uddeler Landbrug og Fødevarer de eftertragtede fødevarepriser, og igen i år stod der MENY-folk på sejrsskamlen med hele to fødevarepriser!

På en måde er det ikke bare vores dygtige madarbejdere, der har vundet. Det er også den gode smag og det at gøre sig umage med det, vi spiser. Ja, faktisk er det også dig, der har vundet. Dig, der holder af mad ligesom os. For priserne er et bevis på, hvordan du hver dag kan få lækkerier i verdensklasse, når du handler i MENY.

MENY vinder for sjette år i træk

Med de seneste priser er det nu sjette år i træk, at MENY vinder fødevarepriser. Det er vi først og fremmest rigtig stolte af. Men allervigtigst er det, at det viser, vi gør det rigtige i hverdagen. Hver dag dyrker vi den gode smag og de gode produkter, ligesom vi arbejder med at løfte vores fødevarekompetencer til nye højder.

Til dem, der går den ekstra mil

Landbrug og Fødevarer har skabt fødevarepriserne for at sætte fokus på dem, der går den ekstra mil i de gode fødevarers tjeneste. Madprofessionelle, der sætter en ære i at udføre godt madhåndværk, hvilket netop er det, vi gør hver eneste dag i MENY. Kom selv og smag.

Slagterprisen 2021 - MENY Sæby

Slagtermester, Benny Nielsen, Slagtermester Thomas Eriksen og resten af teamet har vundet Slagterprisen 2021 for at sætte en ære i at levere det gode slagterhåndværk. At være utrolig passioneret for faget og dygtig til at udvikle teamet, kort sagt har de skabt en slagterafdeling i topklasse.

Med fokus på det hjemmelavede, lokale og råvarer i sæson, hvor der bliver tænkt ud af boksen med nye måltidsløsninger. Kundeoplevelsen er rigtig god, og der er altid tid til den enkelte kunde.

Fødevarepriser
Fødevarepriser frugt og grønt

Frugt- og grøntprisen 2021 - MENY Borups Allé

Frugt- og grøntchef, Christian Wain-Volqvartz har vundet Frugt- og grøntprisen 2021 for sin oase af sæsonaktuelle råvarer og eksotiske specialiteter som møder kunderne hver dag. Der er forbilledlig friskhed, der er dybt og bredt sortiment og så er der det karaktertræk, som også er afgørende for en frugt- og grøntafdeling – nemlig mod og hjerte.

 

Tidligere priser

Tidligere har vi vundet følgende af Landbrug og fødevarers priser:

2020
Slagterprisen, MENY Nordens Plads, Frederiksberg
Frugt og grøntprisen, MENY Fredericia

2019
Slagterprisen, MENY Mågebakken, Odense
Mejeriprisen, MENY Skalborg bakke, Aalborg
Frugt og grøntprisen, MENY Nordens Plads

2018
Slagterprisen, MENY Præstø

2017
Slagterprisen, MENY Hellerup
Mejeriprisen, MENY Hørsholm

2016
Slagterprisen, MENY Aalborg
Mejeriprisen, MENY Hellerup
Frugt og grøntprisen, MENY Vermlandsgade

 

Har du læst vores tilbudsavis

Få inspiration til både travle hverdage og weekendforkælelse
Se den her
;