HjemOpskrifterWoknudler med hoisinsauce og hakket oksekød

Woknudler med hoisinsauce og hakket oksekød

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 300 g hvidkål
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk smagsneutral olie
  • 1 spsk finthakket frisk ingefær
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 dl hoisinsauce
  • 3 spsk sojasauce
  • 2 spsk sesamfrø
  • 2 spsk sesamolie
  • 250 g wok- eller ægnudler
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 bakke bønnespire

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Snit kålen i strimler.

  • 2.
    Hak hvidløget, og varm olien i en wok eller stor pande.

  • 3.
    Steg hvidløg sammen med ingefær i et halvt minut.

  • 4.
    Tilsæt hakket kød og steg det, til det begynder at brune.

  • 5.
    Hak det i stykker med en spatel imens.

  • 6.
    Tilsæt, kål, hoisinsauce, soja, sesamfrø og sesamolie og steg videre i 5 min.

  • 7.
    Kog nudlerne efter pakkens anvisning, og sigt vandet fra.

  • 8.
    Kom nudlerne i wokken sammen med fintsnittede forårsløg og bønnespirer.

  • 9.
    Vend det sammen med kødet.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10141 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
688 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 22.7 %9.2 g
Kulhydrat: 37 %15.0 g
Fedt: 40.3 %7.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;