4 personer
300 g hvidkål
1 fed hvidløg
1 spsk. neutral olie, f.eks. kokosolie
1 spsk. finthakket ingefær
400 g hakket oksekød eller 50/50 grønt & okse
1 dl hoisinsauce
3 spsk. soja
2 spsk. Sesamfrø
2 spsk. sesamolie
250 g woknudler eller ægnudler
1 bundt forårsløg
1 bakke bønnespirer
Snit kålen i strimler. Hak hvidløget, og varm olien i en wok eller stor pande. Steg hvidløg sammen med ingefær i et halvt minut. Tilsæt hakket kød og steg det, til det begynder at brune. Hak det i stykker med en spatel imens. Tilsæt, kål, hoisinsauce, soja, sesamfrø og sesamolie og steg videre i 5 min.
Kog nudlerne efter pakkens anvisning, og sigt vandet fra. Kom nudlerne i wokken sammen med fintsnittede forårsløg og bønnespirer. Vend det sammen med kødet.
Energi pr. person: 1878KJ/449Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,9 g.
Kulhydrat: 13,7 g.
Fedt: 5,1 g.