Woknudler med hoisinsauce og hakket oksekød

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Woknudler med hoisinsauce og hakket oksekød
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

300 g hvidkål

1 fed hvidløg

1 spsk. neutral olie, f.eks. kokosolie

1 spsk. finthakket ingefær

400 g hakket oksekød eller 50/50 grønt & okse

1 dl hoisinsauce

3 spsk. soja

2 spsk. Sesamfrø

2 spsk. sesamolie

250 g woknudler eller ægnudler

1 bundt forårsløg

1 bakke bønnespirer

Sådan gør du

Snit kålen i strimler. Hak hvidløget, og varm olien i en wok eller stor pande. Steg hvidløg sammen med ingefær i et halvt minut. Tilsæt hakket kød og steg det, til det begynder at brune. Hak det i stykker med en spatel imens. Tilsæt, kål, hoisinsauce, soja, sesamfrø og sesamolie og steg videre i 5 min.

Kog nudlerne efter pakkens anvisning, og sigt vandet fra. Kom nudlerne i wokken sammen med fintsnittede forårsløg og bønnespirer. Vend det sammen med kødet.

 

Energi pr. person: 1878KJ/449Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,9 g.
Kulhydrat: 13,7 g.
Fedt: 5,1 g.