Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Wok med hakket okse, broccoli og hoisinsauce

0-30 min
4 personer

Ingredienser

4 dl jasminris

6 dl vand

½ tsk. salt

1 broccoli

1 bdt. forårsløg

1 fed hvidløg

1 spsk. vindruekerneolie eller kokosolie

600 g hakket oksekød 8-14%

1 spsk. hakket ingefær

1 dl hoisinsauce

2 spsk. soja

1 håndfuld thaibasilikun (kan erstattes med alm. basilikum)

2 spsk. ristede sesamfrø

Kom jasminris og vand i en gryde sammen med salt. Når det koger, sænkes temperaturen og risene simrer under låg i 12 min. Sluk for varmen og lad risene trække i 10 min.

Skær imens broccoli i buketter og skær forårsløg i skiver. Hak hvidløget fint. Varm olien i en wok og brun oksekødet godt. Tilsæt hvidløg, ingefær og broccoli og vend det rundt i wokken. Efter et par minutter tilsættes hoisinsauce og soja. Lad retten varme igennem og server med drys af iturevet thaibasilikum og sesam og med jasminris til.

 

Energi pr. person: 2773KJ/663Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,9 g.
Kulhydrat: 17,5 g.
Fedt: 4,7 g.

Wok med hakket okse

Kom jasminris og vand i en gryde sammen med salt. Når det koger, sænkes temperaturen og risene simrer under låg i 12 min. Sluk for varmen og lad risene trække i 10 min.

Skær imens broccoli i buketter og skær forårsløg i skiver. Hak hvidløget fint. Varm olien i en wok og brun oksekødet godt. Tilsæt hvidløg, ingefær og broccoli og vend det rundt i wokken. Efter et par minutter tilsættes hoisinsauce og soja. Lad retten varme igennem og server med drys af iturevet thaibasilikum og sesam og med jasminris til.

 

Energi pr. person: 2773KJ/663Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,9 g.
Kulhydrat: 17,5 g.
Fedt: 4,7 g.