Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Vildtgryde med chiligremolata
Vildtgryde med chiligremolata
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
700 g krondyr i tern
salt og peber
25 g hvedemel
1 løg
3 gulerødder
150 g knoldselleri
25 g smør
2.5 dl rødvin
0.5 liter kalvefond eller grøntsagsfond
3 stilke frisk timian
2 laurbærblade
350 g kartofler
Chili-gremolata
1 håndfuld bredbladet persille
2 røde chilipebre
1 citron (usprøjtet)
1 fed hvidløg
salt og peber
Sådan gør du
1.
Dup kødet tørt med køkkenrulle, og krydr det godt med salt og peber.
2.
Vend det i melet, og ryst overskydende mel fra.
3.
Skær løg i strimler, og skær gulerødder i tykke skiver.
4.
Skræl knoldselleri, og skær den i tern på 1½ cm.
5.
Smelt smørret i en gryde, og brun kødet på alle sider.
6.
Tilsæt løg, gulerødder og knoldselleri, og steg videre, til grøntsagerne begynder at tage farve.
7.
Kom rødvin og fond i, og kom timian og laurbærblade ved.
8.
Lad retten simre under låg i 1½ time.
9.
Skræl imens kartoflerne, og skær dem i både eller tern.
10.
Kom dem i gryden, og lad retten simre videre i 20 min., til kartoflerne er møre.
11.
Smag til med salt og peber.
12.
Til gremolata hakkes persille og chili fint og blandes med revet citronskal, knust hvidløg og salt og peber.
13.
Server gryderetten med gremolata over.
Vildt
Gryderet
SPISETID opskrift
Hovedret
Efterår
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8663 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
340 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
21.4 %
4.3 g
Kulhydrat:
41.8 %
8.4 g
Fedt:
27.4 %
2.5 g
Alkohol:
9.4 %
1.1 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;