Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Vietnamesisk grillet gris med risnudler og urter
Vietnamesisk grillet gris med risnudler og urter
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
90-120 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Marinade og kød
2 stilke citrongræs
1 fed hvidløg
1 skalotteløg
1 spsk solsikkeolie
2 spsk fiskesauce
1 tsk sukker
400 g grisenakkefileter
Dressing
0.25 dl friskpresset limesaft
3 spsk fiskesauce
0.5 dl vand
2 tsk sukker
2 røde chilipebre
Risnudler
250 g tørrede risnudler
1 agurk
3 gulerødder
1 håndfuld mynte
1 håndfuld frisk koriander
1 håndfuld frisk basilikum eller thaibasilikum
75 g saltede og ristede peanuts
Sådan gør du
1.
Skær den øverste halvdel af citrongræsset fra, og pil de yderste grove blade af bunden.
2.
Skær det i skiver, og kom det i en blender sammen med hvidløg, skalotteløg, solsikkeolie, fishsauce og sukker.
3.
Blend det til en tyk marinade, og smør det på kødet.
4.
Lad det gerne trække et par timer eller natten over.
5.
Til dressing røres limesaft sammen med fishsauce, vand og sukker.
6.
Skær chilierne i tynde skiver, og vend dem i.
7.
Tilbered risnudlerne efter pakkens anvisning.
8.
Skær agurk i tynde stænger, og riv guleroden groft.
9.
Vend begge dele sammen med nudler, plukkede krydderurter og dressingen.
10.
Grill kødet 5 min. pr. side, og skær i skiver.
11.
Drys grofthakkede peanuts over.
Grill
SPISETID opskrift
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10486 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
658 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
18.9 %
7.3 g
Kulhydrat:
43.9 %
17.0 g
Fedt:
37.2 %
6.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;