Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Vegetarkarry med kartofler, blomkål og kokosmælk
Vegetarkarry med kartofler, blomkål og kokosmælk
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g kartofler
1 løg
1 fed hvidløg
3 dl basmatiris
4.5 dl vand
salt
2 spsk smør eller olie
1 spsk finthakket frisk ingefær
1.5 spsk karry
1.5 spsk hvedemel
1 dåse kokosmælk
1 blomkål
150 g sukkerærter
Sådan gør du
1.
Skræl kartoflerne, og skær dem i tern.
2.
Skær løg i små tern, og hak hvidløget fint.
3.
Kom ris i en gryde sammen med vand og lidt salt, og bring det til kogepunktet.
4.
Sænk så varmen, og kom låg på.
5.
Lad risene koge i 12 min.
6.
Sluk for varmen, og lad dem trække i 10 min.
7.
Imens risene koger, smeltes smør eller olie i en gryde, og løgene kommes i og steger et par minutter.
8.
Tilsæt hvidløg og ingefær, og steg det med i 1 minut.
9.
Kom karry og hvedemel i, og steg det 1 minut.
10.
Tilsæt kokosmælk og rør rundt, så der ingen melklumper er.
11.
Kom lidt salt i.
12.
Tilsæt kartoflerne, og lad dem simre under låg i 15 min.
13.
Del imens blomkålen i små buketter.
14.
Kom dem i karryen, og lad dem koge med i 5 min.
15.
Tilsæt til sidst sugarsnaps, og giv dem 3-4 min.
16.
Servér med basmatiris og evt. koriander, chili og chutney.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Gryderet
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10393 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
431 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
9.6 %
2.4 g
Kulhydrat:
53.7 %
13.6 g
Fedt:
36.7 %
4.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;