Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Vegetarisk tex-mex gryde

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 løg

2 gulerødder

1 fed hvidløg

1 spsk. olivenolie eller smør

2 tsk. stødt spidskommen

1 spsk. paprika

1 tsk. røget paprika 

1 tsk. stødt koriander

2 dl vand

400 g hakkede tomater

150 g sorte bønner

300 g linser

Salt og sort peber

150 g majs

1 bundt forårsløg

150 g creme fraiche 18%

100 g revet cheddar

1 bundt koriander

½ pose tortilla chips

Evt. chili og limebåde

Skær løg og gulerødder i små tern og hak hvidløg fint. Varm fedtstoffet i en gryde og steg løg og gulerødder i 2 min. ved middel varme. Tilsæt hvidløg, spidskommen, paprika, og koriander og steg videre et minut. Kom vand, hakkede tomater, bønner og linser i og krydr med salt og peber. Lad retten simre i 10 min. og tilsæt så majs.

Skær forårsløg i tynde skiver og server retten med creme fraiche, cheddar, forårsløg, tortillachips, koriander og evt. chili og lidt lime.

 

Energi pr. person: 2674KJ/639Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,4 g.
Kulhydrat: 10,1 g.
Fedt: 6,9 g.

Vegetarisk tex-mex gryde

Skær løg og gulerødder i små tern og hak hvidløg fint. Varm fedtstoffet i en gryde og steg løg og gulerødder i 2 min. ved middel varme. Tilsæt hvidløg, spidskommen, paprika, og koriander og steg videre et minut. Kom vand, hakkede tomater, bønner og linser i og krydr med salt og peber. Lad retten simre i 10 min. og tilsæt så majs.

Skær forårsløg i tynde skiver og server retten med creme fraiche, cheddar, forårsløg, tortillachips, koriander og evt. chili og lidt lime.

 

Energi pr. person: 2674KJ/639Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,4 g.
Kulhydrat: 10,1 g.
Fedt: 6,9 g.