Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Vegetarisk tex-mex gryde
Vegetarisk tex-mex gryde
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 gulerødder
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie eller smør
2 tsk stødt spidskommen
1 spsk paprika
1 tsk røget paprika
1 tsk stødt koriander
2 dl vand
400 g hakkede tomater
150 g sorte bønner
300 g tørrede røde linser
salt og sort peber
150 g majs
1 bundt forårsløg
150 g creme fraiche 18%
100 g cheddarost, 22%
1 bundt frisk koriander
0.5 pose tortillachips med salt
evt:
frisk chili
limefrugt i både
Sådan gør du
1.
Skær løg og gulerødder i små tern og hak hvidløg fint.
2.
Varm fedtstoffet i en gryde og steg løg og gulerødder i 2 min. ved middel varme.
3.
Tilsæt hvidløg, spidskommen, paprika, og koriander og steg videre et minut.
4.
Kom vand, hakkede tomater, bønner og linser i og krydr med salt og peber.
5.
Lad retten simre i 10 min. og tilsæt så majs.
6.
Skær forårsløg i tynde skiver og server retten med creme fraiche, cheddar, forårsløg, tortillachips, koriander og evt. chili og lidt lime.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
SPISETID opskrift
Vegetar
Wraps
Hovedret
Mexicansk
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9602 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
521 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.6 g
Protein:
24.5 %
7.5 g
Kulhydrat:
43.2 %
13.2 g
Fedt:
32.3 %
4.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;