Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Lækker julemad
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Mejeri
Kaffe
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Varm grøntsagssuppe med kartofler, tomat og snackpeber
Varm grøntsagssuppe med kartofler, tomat og snackpeber
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
2 fed hvidløg
1 zittauerløg
2 spsk smagsneutral olie
2 spsk revet frisk ingefær
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt kanel
150 g gulerødder
500 g tomater
250 g kartofler
375 g røde snackpebere
1 dåse hakkede tomater
1 liter grøntsagsbouillon
2 dl tørrede røde linser
100 g broccoli
250 g butterbeans
2 tsk salt
2 tsk sort peber
pynt:
4 spsk Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
1 dl kruspersille
SÅDAN GØR DU
1.
Hak løg og hvidløg fint, og svits det i olie i en varm gryde.
2.
Tilføj ingefær, spidskommen og kanel.
3.
Lad det sautere i 2-3 minutter og vend undervejs.
4.
Skær gulerødder i grove tern, tomater i både og kartofler og snackpeber i mundrette stykker, og kom det i gryden.
5.
Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon og linser.
6.
Lad suppen simre i ca. 25 minutter, til linserne er bløde og kartoflerne møre.
7.
Inden servering tilsættes broccoli i små buketter og butter beans.
8.
Smag til med salt og peber.
9.
Anret suppen i skåle og top med creme fraiche og hakket persille.
10.
Tip: Kom gerne ½ tsk chilipulver eller ½ tsk cayennepeber i, hvis suppen skal være stærk.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Suppe
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1313 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
38 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
55.7 %
1.6 g
Kulhydrat:
162.5 %
4.7 g
Fedt:
48.2 %
1.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;