Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Vandbakkelser med nøddecreme/nutella
Vandbakkelser med nøddecreme/nutella
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
vandbakkelser:
1 dl sødmælk
1 dl vand
90 g smør
0.5 tsk salt
1 tsk sukker
120 g hvedemel
3 mellemstore æg
fyld:
2.5 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
2 tsk flormelis
10 spsk hasselnøddecreme eller nutella
1 tsk flormelis til pynt
Sådan gør du
1.
Varm ovnen op til 200°C.
2.
Kom mælk, vand, smør, salt og sukker i en gryde og kog det op, til smørret er smeltet, og salt og sukker er opløst.
3.
Sigt melet ned i gryden og rør godt rundt, mens det varmes op i bunden af gryden.
4.
Kom dejen over i en skål, og lad den køle af i 5-10 min.
5.
Rør æggene let sammen og tilsæt halvdelen til dejen.
6.
Rør grundigt, til det hele er optaget i dejen, og kom så den sidste halvdel af æggene i og rør videre, til dejen er blank og elastisk.
7.
Kom dejen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt 12 små boller ud på en bageplade med bagepapir.
8.
Husk at lave plads imellem dem, da de hæver meget.
9.
Du kan også bare sætte dejen med to teskeer.
10.
Kom vandbakkelserne i ovnen, og sænk med det samme temperaturen til 175°C.
11.
Bag vandbakkelserne i 30-40 min.
12.
Du må ikke åbne ovndøren den første halvdel af bagetiden, da de så vil kollapse.
13.
Lad vandbakkelserne køle af på en rist.
14.
Til fyld piskes fløde til skum.
15.
Kom flormelis og nøddecreme i og pisk videre til du har en luftig, lysebrun creme.
16.
Kom cremen i sprøjtepose med stjernetylle.
17.
Flæk vandbakkelserne og fyld dem med cremen.
18.
Pynt evt. med flormelis gennem en sigte.
Brød og kager
Brød og boller
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13162 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1318 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
6.1 %
4.8 g
Kulhydrat:
27.4 %
21.2 g
Fedt:
66.5 %
23.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;