Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Valentinsdessert – Pære Belle Helene
Valentinsdessert – Pære Belle Helene
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 vaniljestang
4 mellemstor pærer
4 dl vand
200 g sukker
100 g mørk chokolade
1 dl piskefløde
1 knivspids flagesalt
vaniljeflødeis som tilbehør
Sådan gør du
Tilberedning
1.
Skræl pærerne og lad stilkene sidde på.
2.
Skær det allernederste af bunden, så pærerne kan stå uden at vælte.
3.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
4.
Kom korn og vaniljestang i en gryde sammen med vand og sukker og varm det op, så sukkeret smelter.
5.
Kom pærerne i og lad dem simre ved svag varme i 20 min.
6.
Sluk for varmen og lad pærerne køle af i siruppen.
7.
Hak chokoladen fint og kom den i en skål.
8.
Varm fløden op til kogepunktet i en gryde og hæld den over den hakkede chokolade.
9.
Lad chokoladen stå og smelte og rør det så sammen til en glat chokoladesauce.
10.
Kom et nip salt i.
11.
Sæt en pære på en desserttallerken og kom en kugle vaniljeis ved siden af.
12.
Hæld den varme chokoladesauce over.
SPISETID opskrift
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8269 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
588 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
2 %
0.7 g
Kulhydrat:
68.6 %
23.7 g
Fedt:
29.4 %
4.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;