Ungernes kylling i karry med kokosmælk

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Ungernes kylling i karry med kokosmælk
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 kyllingebryst

1 stort løg

2 fed hvidløg

½ rød chili

1 squash

2 gulerødder

1 æble

1 spsk olivenolie

1 tsk. karry

2 tsk. garam masala

Salt og sort peber

½ l vand

2 spsk. koncentreret kyllingefond

2 dåser kokosmælk

Sådan gør du

Skær kyllingen i mindre stykker. Hak løg, hvidløg og chili groft. Riv squash, gulerødder og æble groft. Varm olien i en satuerpande og steg kyllingen til den er gennemstegt, ca. 10 min. Tag dem op og læg til side.

Steg løg, hvidløg og chili i panden og tilsæt efter et par minutter karry og garam masala. Steg videre et minut og tilsæt så squash, gulerødder og æble og steg videre i 5 min. Krydr med salt og peber og kom vand og kyllingefond i. Lad saucen simre i 20 min. under låg, til grøntsagerne er møre. Blend det med en stavblender. Sænk varmen og kom kokosmælk og kylling i. Lad det varme op i saucen uden at den koger. Hvis du ønsker flere grøntsager, kan du tilsætte buketter af blomkål eller broccoli.

 

Energi pr. person: 2640KJ/631Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,4 g.
Kulhydrat: 2,8 g.
Fedt: 7,5 g.