Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ungernes kylling i karry med kokosmælk
Ungernes kylling i karry med kokosmælk
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g kyllingebryst
1 stort løg
2 fed hvidløg
0.5 rød chilipeber
1 grøn squash
2 gulerødder
1 æble
1 spsk olivenolie
1 tsk karry
2 tsk garam masala
salt og sort peber
0.5 liter vand
2 spsk koncentreret kyllingefond
2 dåser kokosmælk
Sådan gør du
1.
Skær kyllingen i mindre stykker.
2.
Hak løg, hvidløg og chili groft.
3.
Riv squash, gulerødder og æble groft.
4.
Varm olien i en satuerpande og steg kyllingen til den er gennemstegt, ca. 10 min.
5.
Tag dem op og læg til side.
6.
Steg løg, hvidløg og chili i panden og tilsæt efter et par minutter karry og garam masala.
7.
Steg videre et minut og tilsæt så squash, gulerødder og æble og steg videre i 5 min.
8.
Krydr med salt og peber og kom vand og kyllingefond i.
9.
Lad saucen simre i 20 min. under låg, til grøntsagerne er møre.
10.
Blend det med en stavblender.
11.
Sænk varmen og kom kokosmælk og kylling i.
12.
Lad det varme op i saucen uden at den koger.
13.
Hvis du ønsker flere grøntsager, kan du tilsætte buketter af blomkål eller broccoli.
SPISETID opskrift
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9449 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
424 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.5 g
Protein:
24.5 %
6.1 g
Kulhydrat:
11 %
2.7 g
Fedt:
64.5 %
7.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;