Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Ultimative klassiske fiskedeller med tartarsauce

30-60 min
4 personer

Ingredienser

Tartarsauce:

50 g mayonnaise

100 g creme fraiche 9%
2 spsk. kapers

1 drueagurk.
½ potte dild

2 spsk. frisk estragon

1 tsk. revet usprøjtet citronskal

Salt og sort peber

 

Fiskefrikadeller:

500 g hvid fisk f.eks. lyssej, kuller eller torsk

1 mellem løg

2 æg. 50 g hvedemel

½ dl letmælk

2 dl piskefløde

1 tsk. fint salt

Godt med hvid peber

½ potte dild

25 g smør

2 spsk. smagsneutral olie

Om råvarerne

Tartarsauce: Bland mayonnaise og creme fraiche. Hak kapers og drueagurk fint og kom i sammen med hakket dild, hakket estragon og citronskal. Smag til med salt og hvid peber.

Fiskefrikadeller: Hak fisken groft i en foodprocessor. Kom farsen i en skål og bland med revet løg, æg, hvedemel, mælk, fløde og salt. Krydr med hvid peber og rør hakket dild i. Lad farsen trække i køleskabet en halv time. Brug to spiseskeer til at forme frikadellerne og steg dem i både smør og olie ved middel varme, ca. 5 min. pr. side.

 

Energi pr. person: 2433KJ/581Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,4 g. 
Kulhydrat: 5 g.
Fedt: 13,9 g.

Ultimative klassiske fiskedeller

Tartarsauce: Bland mayonnaise og creme fraiche. Hak kapers og drueagurk fint og kom i sammen med hakket dild, hakket estragon og citronskal. Smag til med salt og hvid peber.

Fiskefrikadeller: Hak fisken groft i en foodprocessor. Kom farsen i en skål og bland med revet løg, æg, hvedemel, mælk, fløde og salt. Krydr med hvid peber og rør hakket dild i. Lad farsen trække i køleskabet en halv time. Brug to spiseskeer til at forme frikadellerne og steg dem i både smør og olie ved middel varme, ca. 5 min. pr. side.

 

Energi pr. person: 2433KJ/581Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,4 g. 
Kulhydrat: 5 g.
Fedt: 13,9 g.