Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ultimative klassiske fiskedeller med tartarsauce
Ultimative klassiske fiskedeller med tartarsauce
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
tartarsauce:
50 g mayonnaise
100 g økologisk creme fraiche 9%
2 spsk kapers
1 syltet drueagurk
0.5 bundt frisk dild
2 spsk estragonblade
1 tsk revet citronskal (usprøjtet)
salt og sort peber
fiskefrikadeller:
500 g lyssejfileter (eller en anden form for hvid fisk)
1 mellem løg
2 æg
50 g hvedemel
0.5 dl letmælk
2 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
1 tsk fint salt
godt med friskkværnet hvid peber
0.5 bundt frisk dild
25 g smør
2 spsk smagsneutral olie
Sådan gør du
1.
Tartarsauce: Bland mayonnaise og creme fraiche.
2.
Hak kapers og drueagurk fint og kom i sammen med hakket dild, hakket estragon og citronskal.
3.
Smag til med salt og hvid peber.
4.
Fiskefrikadeller: Hak fisken groft i en foodprocessor.
5.
Kom farsen i en skål og bland med revet løg, æg, hvedemel, mælk, fløde og salt.
6.
Krydr med hvid peber og rør hakket dild i.
7.
Lad farsen trække i køleskabet en halv time.
8.
Brug to spiseskeer til at forme frikadellerne og steg dem i både smør og olie ved middel varme, ca. 5 min. pr. side.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9962 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
787 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.4 g
Protein:
21.5 %
9.9 g
Kulhydrat:
10.4 %
4.8 g
Fedt:
68.1 %
14.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;