Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Toscansk suppe med kylling, grønkål, svampe og bønner
Toscansk suppe med kylling, grønkål, svampe og bønner
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
kyllingeskrog (fx. rester fra en kylling)
1 porre
2 liter vand
250 g champignoner eller shitake
1 spsk olivenolie
1 rosmarinkvist
1 dåse sort bønne eller andre bøner f.eks. kikærter
1 dåse cherrytomat
200 g kogt eller stegt kyllinger
150 g grønkål
evt. lidt god olivenolie til severing
SÅDAN GØR DU
1.
Kom skroget i en gryde sammen med porrens mørkegrønne top.
2.
Hæld vand over og lad det simre under låg i 1½ time.
3.
Sigt suppen og kassér skrog og porre.
4.
Skim evt. lidt af fedtet fra.
5.
Skær champignon og resten af porren i skiver og svits dem i en ren gryde med olivenolie.
6.
Tilsæt rosmarin og hæld suppen over.
7.
Kom bønner og cherrytomater i og lad suppen simre i 10 min.
8.
Pil kyllingekødet i mindre stykker.
9.
Pluk grønkål i mindre stykker og kom det i suppen sammen med kyllingekødet.
10.
Varm det igennem i 5 min.
11.
Smag til med salt og peber.
12.
Servér gerne med et dryp god olivenolie.
Grøntsager
Fjerkræ
Suppe
SPISETID opskrift
Hurtig
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4424 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
123 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
32.9 %
2.4 g
Kulhydrat:
32.5 %
2.4 g
Fedt:
34.6 %
1.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;