Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Toscansk suppe med kylling, grønkål, svampe og bønner

Bedømmelse (1)
60-90 min
4 personer

Ingredienser

1 stegt kyllingeskrog inkl. rester af kød 

1 porre. 2 l vand 

250 g champignon eller shitake 

1 spsk. olivenolie 

1 kvist rosmarin 

1 dåse bønner, f.eks. kidneybønner eller kikærter 

1 dåse cherrytomater 

150 g grønkål 

Evt. lidt god olivenolie til servering 

Om råvarerne

Pil resten af kødet af kyllingen, og del det i trevler. Kom skrog og skind i en gryde sammen med porrens mørkegrønne top. Hæld vand over, og lad det simre i 1 ½ time. Sigt suppen, og kassér skrog og porre. Skim evt. lidt af fedtet fra. Skær champignon og resten af porren i skiver, og svits dem i en ren gryde med olivenolie. Tilsæt rosmarin, og hæld suppen over. Kom bønner og cherrytomater i, og lad suppen simre i 10 min. Pluk grønkål i mindre stykker, og kom det i suppen sammen med kyllingekødet. Varm det igennem i 5 min. Smag til med salt og peber. Servér gerne med et dryp god olivenolie.  

 

Energi pr. person: 1093KJ/261Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 7 g. 
Kulhydrat: 5,4 g. 
Fedt: 1,6 g

Toscansk suppe med kylling, grønkål, svampe og bønner

Pil resten af kødet af kyllingen, og del det i trevler. Kom skrog og skind i en gryde sammen med porrens mørkegrønne top. Hæld vand over, og lad det simre i 1 ½ time. Sigt suppen, og kassér skrog og porre. Skim evt. lidt af fedtet fra. Skær champignon og resten af porren i skiver, og svits dem i en ren gryde med olivenolie. Tilsæt rosmarin, og hæld suppen over. Kom bønner og cherrytomater i, og lad suppen simre i 10 min. Pluk grønkål i mindre stykker, og kom det i suppen sammen med kyllingekødet. Varm det igennem i 5 min. Smag til med salt og peber. Servér gerne med et dryp god olivenolie.  

 

Energi pr. person: 1093KJ/261Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 7 g. 
Kulhydrat: 5,4 g. 
Fedt: 1,6 g