HjemOpskrifterTortilla med laks, avocado og tomatsalat

Tortilla med laks, avocado og tomatsalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 avocadoer
  • 1 limefrugt
  • 400 g tomater
  • 1 agurk
  • 1 peberfrugt
  • 1 rødløg
  • 1 bundt frisk koriander
  • 400 g laksefileter
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk stødt koriander
  • salt & sort peber
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 1 pakke lille majstortilla
  • 250 g økologisk creme fraiche 9%

Sådan gør du

  • 1.
    Mos avocadoerne med saften fra ½ lime, og smag til med salt.

  • 2.
    Skær tomat, agurk og peberfrugt i tern og vend med tynde strimler af rødløg, juicen fra resten af limen og halvdelen af den friske koriander.

  • 3.
    Krydr med salt.

  • 4.
    Skær skindet af laksen og del fisken i store tern.

  • 5.
    Krydr fisken med paprika, koriander, salt og peber, og steg den i olie.

  • 6.
    Server i lune tortillas med tomatsalat, avocado, cremefraiche og koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7952 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
412 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 21.9 %5.3 g
Kulhydrat: 11.5 %2.8 g
Fedt: 66.6 %7.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;