Tortilla med laks, avocado og tomatsalat

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 avocado
1 lime
400 g tomater
1 agurk
1 peberfrugt
1 rødløg
1 potte frisk koriander
400 g laksefilet
1 tsk. paprika
1 tsk. stødt koriander
Salt og sort peber
1 spsk. vindruekerneolie
1 pakke majs-tortillas
250 g creme fraiche 9 %

Sådan gør du

Mos avocadoerne med saften fra ½ lime, og smag til med salt.
Skær tomat, agurk og peberfrugt i tern og vend med tynde strimler af rødløg, juicen fra resten af limen og halvdelen af den friske koriander.
Krydr med salt. Skær skindet af laksen og del fisken i store tern. Krydr fisken med paprika, koriander, salt og peber, og steg den i olie. Server i lune tortillas med tomatsalat, avocado, cremefraiche og koriander.

 

Energi pr. person:
2911 kJ (695 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,6 g
Kulhydrat: 12,9 g
Fedt: 7,8 g