Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Tortilla-hack med bønner, kylling og peberfrugtsalat
Tortilla-hack med bønner, kylling og peberfrugtsalat
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 peberfrugter
2 tomater
2 forårsløg
Saften af 0.5 limefrugt
salt og sort peber
150 g Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
1 tsk grillkrydderi
1 spsk sød chilisauce
1 dåse kidneybønne
250 g stegt kyllingebryst -gerne rester fra en anden dag
8 store tortillaer
150 g revet Cheasy® cheddar
Sådan gør du
1.
Skær peberfrugter og tomater i små tern, og vend med fintsnittet forårsløg og limesaft.
2.
Smag til med lidt salt og peber.
3.
Rør creme fraiche sammen med krydderiblanding og chilisauce, og smag til med lidt salt.
4.
Skyl bønnerne, og riv kyllingen i trevlede stykker.
5.
Klip eller skær et snit i hver tortilla fra midten og ud.
6.
Forestil dig, at tortillaen nu har fire dele.
7.
Læg tortillaen med snittet nedad som en urskive, hvor snittet er kl. 6.
8.
Kom creme fraiche-dressing på den fjerdedel, der kommer først efter kl. 6 i urets retning.
9.
Kom peberfrugtsalat på den næste, bønner og kylling på den tredje, og cheddar på den fjerde.
10.
Tag delen med creme fraiche-dressing, og fold den ind over peberfrugtsalat.
11.
Fold så den ind over bønner og kylling, og fold til sidst ind over osten.
12.
Varm tortillaen på begge sider i en tør pande, ca. 4 min. pr. side ved medium varme.
13.
Du kan også bruge et panini-jern.
Grøntsager
Fjerkræ
Madpandekager og tacos
SPISETID opskrift
Hurtig
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13027 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
634 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
23.4 %
8.7 g
Kulhydrat:
48.3 %
18.0 g
Fedt:
28.3 %
4.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;