Tortilla-hack med bønner, kylling og peberfrugtsalat

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Tortilla-hack med bønner, kylling og peberfrugtsalat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 peberfrugter

2 tomater

2 forårsløg

Saft af ½ lime

Salt og sort peber

150 g creme fraiche 18 %

1 tsk. grillkrydderi

1 spsk. chilisauce

1 dåse kidneybønner

Ca. 250 g stegt kyllingekød – gerne rester fra en anden dag

1 pakke store hvedetortillas

150 g revet cheddar

Sådan gør du

Skær peberfrugter og tomater i små tern, og vend med fintsnittet forårsløg og limesaft. Smag til med lidt salt og peber. Rør creme fraiche sammen med krydderiblanding og chilisauce, og smag til med lidt salt. Skyl bønnerne, og riv kyllingen i trevlede stykker. Klip eller skær et snit i hver tortilla fra midten og ud. Forestil dig, at tortillaen nu har fire dele. Læg tortillaen med snittet nedad som en urskive, hvor snittet er kl. 6. Kom creme fraiche-dressing på den fjerdedel, der kommer først efter kl. 6 i urets retning. Kom peberfrugtsalat på den næste, bønner og kylling på den tredje, og cheddar på den fjerde. Tag delen med creme fraiche-dressing, og fold den ind over peberfrugtsalat. Fold så den ind over bønner og kylling, og fold til sidst ind over osten. Varm tortillaen på begge sider i en tør pande, ca. 4 min. pr. side ved medium varme. Du kan også bruge et panini-jern.

 

Energi pr. person: 2415KJ/577Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 8,6 g. 
Kulhydrat: 10,7 g. 
Fedt: 6,2 g.