HjemOpskrifterTortilla-hack med bønner, kylling og peberfrugtsalat

Tortilla-hack med bønner, kylling og peberfrugtsalat

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 peberfrugter
  • 2 tomater
  • 2 forårsløg
  • Saften af 0.5 limefrugt
  • salt og sort peber
  • 150 g Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 1 tsk grillkrydderi
  • 1 spsk sød chilisauce
  • 1 dåse kidneybønne
  • 250 g stegt kyllingebryst -gerne rester fra en anden dag
  • 8 store tortillaer
  • 150 g revet Cheasy® cheddar

Sådan gør du

  • 1.
    Skær peberfrugter og tomater i små tern, og vend med fintsnittet forårsløg og limesaft.

  • 2.
    Smag til med lidt salt og peber.

  • 3.
    Rør creme fraiche sammen med krydderiblanding og chilisauce, og smag til med lidt salt.

  • 4.
    Skyl bønnerne, og riv kyllingen i trevlede stykker.

  • 5.
    Klip eller skær et snit i hver tortilla fra midten og ud.

  • 6.
    Forestil dig, at tortillaen nu har fire dele.

  • 7.
    Læg tortillaen med snittet nedad som en urskive, hvor snittet er kl. 6.

  • 8.
    Kom creme fraiche-dressing på den fjerdedel, der kommer først efter kl. 6 i urets retning.

  • 9.
    Kom peberfrugtsalat på den næste, bønner og kylling på den tredje, og cheddar på den fjerde.

  • 10.
    Tag delen med creme fraiche-dressing, og fold den ind over peberfrugtsalat.

  • 11.
    Fold så den ind over bønner og kylling, og fold til sidst ind over osten.

  • 12.
    Varm tortillaen på begge sider i en tør pande, ca. 4 min. pr. side ved medium varme.

  • 13.
    Du kan også bruge et panini-jern.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13027 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
634 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 23.4 %8.7 g
Kulhydrat: 48.3 %18.0 g
Fedt: 28.3 %4.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;