HjemOpskrifterTortellini med spinat og ricotta med pesto og grillet lyssej

Tortellini med spinat og ricotta med pesto og grillet lyssej

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 glas basilikumpesto
  • 500 g (ca 2 pakker) tortellinier med spinat og ricotta
  • 1 grøn squash i tynde skiver
  • 50 g babyspinatblade
  • 800 g lyssejfilet med skind
  • salt og friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog tortellinien efter anvisningen.

  • 2.
    Varm en grillpande eller pande op til fisken med lidt neutral olie.

  • 3.
    Pesto saucen tages ud af køleskabet og åbnes 10-15 min. før brug.

  • 4.
    Kom lidt vand i bunden af en gryde og damp squash og babyspinat i 2 min.

  • 5.
    Lad det afdryppe i en sigte.

  • 6.
    Steg fisken på skindsiden i 3 min. ved meget varme, sænk temperaturen og vend fisken kun en gang, steg videre i 2 min.

  • 7.
    Krydr med salt og peber.

  • 8.
    Hæld vandet fra tortellini i en sigte og vend dem straks med pestosaucen og grøntsager.

  • 9.
    Anret med den stegte lyssej og halve lime til fisken.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12445 kj / 2974 kcal
Næringsindhold pr. 100g
841 kj / 201 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.1 g
Protein: 32.5 %16.1 g
Kulhydrat: 25 %12.4 g
Fedt: 42.5 %9.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;