Tortellini med spinat og ricotta med pesto og grillet lyssej

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 pk. Rana Tortellini med spinat og ricotta
1 bæger Rana Pesto sauce
1 squash i tynde strimler
50 g baby spinatblade
800 g lyssejfilet med skind
salt og kværnet fempeber

Pynt:
2 lime i både

Sådan gør du

Kog tortellinien efter anvisningen. Varm en grillpande eller pande op til fisken med lidt neutral olie. Pesto saucen tages ud af køleskabet og åbnes 10-15 min. før brug.Kom lidt vand i bunden af en gryde og damp squash og babyspinat i 2 min. Lad det afdryppe i en sigte. Steg fisken på skindsiden i 3 min. ved meget varme, sænk temperaturen og vend fisken kun en gang, steg videre i 2 min. Krydr med salt og peber. Hæld vandet fra tortellini i en sigte og vend dem straks med pestosaucen og grøntsager. Anret med den stegte lyssej og halve lime til fisken.