Tortellini med pesto, pinjekerner og grillet kylling

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 pk. Rana Tortellini pasta
1 glas Il Fornaio grøn pesto
2 spsk. olivenolie
1 glas semidried tomater
30 g ristede pinjekerner
Salt og kværnet peber
4 stk. kyllingebryst fileter
2 tsk. tørret oregano
2 spsk. olivenolie
Salt

Pynt:
Basilikumblade

Sådan gør du

Grill kyllingebrystfileterne med tørret oregano, olivenolie og salt til de er gennem­stegt – ca. 10 min. på pande eller grill. Sæt vand over til tortellini med salt og kog efter anvisningen. Lun pesto i en gryde med olivenolie og vend de varme tortellini i pestoen og vend semidried tomater. Smag til med salt og peber. Pynt med ristede pinjekerner og basilikumblade og servér med grillet kyllingebryst.