HjemOpskrifterTortellini med pesto, pinjekerner og grillet kylling

Tortellini med pesto, pinjekerner og grillet kylling

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 glas basilikumpesto
  • 500 g (2 pakker) tortellinier
  • 2 spsk olivenolie
  • 250 1 glas soltørrede tomater i olie
  • 30 g ristede pinjekerner
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 kyllingebryststykker med ben fileter
  • 2 tsk tørret oregano
  • 2 spsk olivenolie
  • havsalt
    Pynt:
    • frisk basilikum

    Sådan gør du

    • 1.
      Grill kyllingebrystfileterne med tørret oregano, olivenolie og salt til de er gennem­stegt – ca. 10 min. på pande eller grill.

    • 2.
      Sæt vand over til tortellini med salt og kog efter anvisningen.

    • 3.
      Lun pesto i en gryde med olivenolie og vend de varme tortellini i pestoen og vend semidried tomater.

    • 4.
      Smag til med salt og peber.

    • 5.
      Pynt med ristede pinjekerner og basilikumblade og servér med grillet kyllingebryst.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    13672 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    1108 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.3 g
    Protein: 19.8 %12.9 g
    Kulhydrat: 17.3 %11.3 g
    Fedt: 62.9 %18.8 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;