Torskerognsfrikadeller

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer


1 dåse torskerogn (200 g)

1 dåse kikærter 
(240 g drænet vægt)

1 lille løg (finthakket)
evt. 1 fed hvidløg (knust)

1 æg

1 usprøjtet citron (1 tsk.
fintrevet skal + 1 spsk. saft)

1 tsk. oregano

Salt og peber

Mel

Smør og/eller olie
(til stegning)

Sådan gør du

Kør torskerogn, afdryppede kikærter, løg og
evt. hvidløg til en grov mos i en foodprocessor.
Tilsæt æg, citronskal, citronsaft, oregano, salt og peber. Form farsen til flade frikadeller, vend dem i mel og steg dem på en pande med smør og/eller olie i ca. 5 min. på hver side.

Servér frikadellerne med en skive rugbrød og en god remoulade.