HjemOpskrifterTorskerognsfrikadeller

Torskerognsfrikadeller

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 1 dåse torskerogn (200g)
  • 1 dåse kikært
  • 1 løg
  • 1 presset fed hvidløg
  • 1 æg
  • fintrevet skal og saft fra 1 tsk citron (usprøjtet)
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 salt og sort peber
  • hvedemel
  • smør til stegning

Sådan gør du

  • 1.
    Kør torskerogn, afdryppede kikærter, løg ogevt. hvidløg til en grov mos i en foodprocessor.

  • 2.
    Tilsæt æg, citronskal, citronsaft, oregano, salt og peber.

  • 3.
    Form farsen til flade frikadeller, vend dem i mel og steg dem på en pande med smør og/eller olie i ca. 5 min. på hver side.

  • 4.
    Servér frikadellerne med en skive rugbrød og en god remoulade.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2400 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
424 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.9 g
Protein: 37 %9.2 g
Kulhydrat: 34.7 %8.7 g
Fedt: 28.3 %3.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;