HjemOpskrifterTorskerognsalat på ristet rugbrød

Torskerognsalat på ristet rugbrød

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 200 g frisk torskerogn - evt. Amanda luksusrogn
  • 50 g creme fraiche 18%
  • 25 g mayonnaise
  • 2 spsk fintklippet purløg
  • 2 spsk Hakket frisk dild + lidt ekstra til servering
  • 2 spsk kapers grofthakket
  • 2 tsk citronsaft
  • fint salt og peber
  • 4 rugbrød - genre tykke skiver
  • 2 spsk olivenolie
  • 100 g sukkerærter
  • 2 forårsløg

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Rør torskerogn sammen med creme fraiche, mayonnaise, purløg, dild og kapers.

  • 2.
    Smag til med citronsaft, salt og peber.

  • 3.
    Dryp rugbrødet med olivenolie, og rist det sprødt på en pande – eller i ovnen i 12 min ved 200°C.

  • 4.
    Skær sukkerærterne i strimler, og skær forårsløg i tynde skiver på skrå.

  • 5.
    Kom torskerognsalaten på de ristede brød, og top med sukkerærter, forårsløg og ekstra dild.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5599 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
789 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.3 g
Protein: 19.4 %9.0 g
Kulhydrat: 39 %18.1 g
Fedt: 41.6 %8.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;