Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Torsk med sennepssauce, smørstegte gulerødder og fennikelsalat
Torsk med sennepssauce, smørstegte gulerødder og fennikelsalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Torsk
600 g torskefileter uden skind
2 tsk salt
25 g smør til stegning
2 spsk smagsneutral olie til stegning
Smørstegte gulerødder:
400 g gulerødder
25 g smør
2 spsk olie
1 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
Sennepsauce:
50 g smør
50 g hvedemel
6.5 dl mælk
1 tsk salt
1 tsk hvid peber
2 spsk grov sennep
1 spsk friskpresset citronsaft
Fennikesalat:
200 g fennikler
1 dl edamamebønne, uden bælg
1 æble
Dressing:
2 spsk olivenolie
1 spsk ahornsirup
2 spsk friskpresset citronsaft
0.5 tsk salt
1 tsk 1 knsp. friskkværnet peber
Pynt:
skovsyre
Sådan gør du
1.
Drys torskefileterne med salt og lad det temperere i 15 minutter.
2.
Skræl gulerødder og skær dem i grove stykker.
3.
Varm en pande op med smør og olie.
4.
Steg gulerødderne ved middelvarme i ca. 15 minutter, til de er gyldne og møre.
5.
Krydr med salt og peber.
6.
Til sennepssauce smeltes smør i en lille gryde.
7.
Pisk mel i og tilsæt mælk lidt ad gangen, til saucen er glat.
8.
Lad den småkoge i 6-8 minutter og krydr med salt og peber.
9.
Lige inden servering smages saucen til med grov sennep og citronsaft.
10.
Snit fennikel fint, og bland det sammen med edamamebønner og æble i tynde skiver.
11.
Bland herefter alle ingredienser til dressingen sammen.
12.
Vend fennikelsalaten med dressingen lige inden servering.
13.
Varm en pande op med smør og olie.
14.
Steg torskefileterne ved middelvarme med filetsiden nedad i 2-3 minutter.
15.
Vend dem forsigtigt og lad dem stege i yderligere 1-2 minutter.
16.
Anret stegt torsk med sennepssauce, fennikelsalat pyntet med skovsyre og smørstegte gulerødder.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
Salater
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13281 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
552 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
19.5 %
6.3 g
Kulhydrat:
21.2 %
6.9 g
Fedt:
59.3 %
8.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;