HjemOpskrifterTorsk med chorizo og peberfrugt

Torsk med chorizo og peberfrugt

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 peberfrugter
  • 100 g chorizopølser
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1.5 tsk paprika
  • 500 g torskefileter uden skind, skåret i portionstykker
  • 2 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • salt og sort peber
  • 1 dl bredbladet persille
    tilbehør:
    • brød
    • citron (usprøjtet) skåret i både

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Pil skindet af chorizoen og skær den i små tern.

    • 2.
      Skær peberfrugterne i tykke strimler, og skær løg i tynde både.

    • 3.
      Hak hvidløget fint.

    • 4.
      Varm olien i en pande, og kom chorizo, løg og peberfrugt i.

    • 5.
      Steg ved middelvarme i 5 min. og tilsæt så hvidløg og paprika.

    • 6.
      Steg det sammen i et minut, og læg så fisken i panden.

    • 7.
      Hæld fløden ved, og krydr med salt og peber.

    • 8.
      Lad det simre i 5 min.

    • 9.
      Vend så forsigtigt fisken, og lad retten simre færdig i 3-5 min., til fisken lige akkurat er gennemvarm.

    • 10.
      Drys med grofthakket persille, og server med brød og citronbåde.

    • 11.
      PS: Du kan evt. erstatte torsken med sej eller kulmule.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    8054 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    662 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 0.8 g
    Protein: 23.2 %9.0 g
    Kulhydrat: 10.9 %4.3 g
    Fedt: 65.9 %11.8 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;