Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Torsk med chorizo og peberfrugt
Torsk med chorizo og peberfrugt
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 peberfrugter
100 g chorizopølser
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1.5 tsk paprika
500 g torskefileter uden skind, skåret i portionstykker
2 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
salt og sort peber
1 dl bredbladet persille
tilbehør:
brød
citron (usprøjtet) skåret i både
Sådan gør du
1.
Pil skindet af chorizoen og skær den i små tern.
2.
Skær peberfrugterne i tykke strimler, og skær løg i tynde både.
3.
Hak hvidløget fint.
4.
Varm olien i en pande, og kom chorizo, løg og peberfrugt i.
5.
Steg ved middelvarme i 5 min. og tilsæt så hvidløg og paprika.
6.
Steg det sammen i et minut, og læg så fisken i panden.
7.
Hæld fløden ved, og krydr med salt og peber.
8.
Lad det simre i 5 min.
9.
Vend så forsigtigt fisken, og lad retten simre færdig i 3-5 min., til fisken lige akkurat er gennemvarm.
10.
Drys med grofthakket persille, og server med brød og citronbåde.
11.
PS: Du kan evt. erstatte torsken med sej eller kulmule.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8054 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
662 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
23.2 %
9.0 g
Kulhydrat:
10.9 %
4.3 g
Fedt:
65.9 %
11.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;