HjemOpskrifterTorsk med chorizo og peberfrugt

Torsk med chorizo og peberfrugt

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 peberfrugter
  • 100 g chorizopølse
  • 1 zittauerløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1½ tsk paprika
  • 500 g torskefilet uden skind, skåret i portionstykker
  • 2 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • salt og sort peber
  • 1 dl bredbladet persille
tilbehør:
  • brød
  • citroner (usprøjtede) skåret i både

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pil skindet af chorizoen og skær den i små tern.

  • 2.
    Skær peberfrugterne i tykke strimler, og skær løg i tynde både.

  • 3.
    Hak hvidløget fint.

  • 4.
    Varm olien i en pande, og kom chorizo, løg og peberfrugt i.

  • 5.
    Steg ved middelvarme i 5 min. og tilsæt så hvidløg og paprika.

  • 6.
    Steg det sammen i et minut, og læg så fisken i panden.

  • 7.
    Hæld fløden ved, og krydr med salt og peber.

  • 8.
    Lad det simre i 5 min.

  • 9.
    Vend så forsigtigt fisken, og lad retten simre færdig i 3-5 min., til fisken lige akkurat er gennemvarm.

  • 10.
    Drys med grofthakket persille, og server med brød og citronbåde.

  • 11.
    PS: Du kan evt. erstatte torsken med sej eller kulmule.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7582 kj / 1812 kcal
Næringsindhold pr. 100g
625 kj / 149 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 27.9 %10.2 g
Kulhydrat: 6.9 %2.5 g
Fedt: 65.2 %11.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;