Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Torsk med chorizo og peberfrugt

0-30 min
4 personer

Ingredienser

100 g chorizo

2 gule eller røde peberfrugter

1 løg

1 fed hvidløg

1 spsk. olivenolie

1½ tsk. paprika

500 g torskefilet uden skind, skåret i portionsstykker

2 dl piskefløde

salt og peber

1 håndfuld bredbladet persille

 

Tilbehør:

Brød og citronbåde

Om råvarerne

Pil skindet af chorizoen og skær den i små tern. Skær peberfrugterne i tykke strimler, og skær løg i tynde både. Hak hvidløget fint. Varm olien i en pande, og kom chorizo og peberfrugt i. Steg ved middelvarme i 5 min. og tilsæt så hvidløg og paprika. Steg det sammen i et minut, og læg så fisken i panden. Hæld fløden ved, og krydr med salt og peber. Lad det simre i 5 min. Vend så forsigtigt fisken, og lad retten simre færdig i 3-5 min., til fisken lige akkurat er gennemvarm.

Drys med grofthakket persille, og server med brød og citronbåde.

 

Energi pr. person: 1801KJ/430Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,5 g.
Kulhydrat: 2,5 g.
Fedt: 10,4 g.

Torsk med chorizo og peberfrugt

Pil skindet af chorizoen og skær den i små tern. Skær peberfrugterne i tykke strimler, og skær løg i tynde både. Hak hvidløget fint. Varm olien i en pande, og kom chorizo og peberfrugt i. Steg ved middelvarme i 5 min. og tilsæt så hvidløg og paprika. Steg det sammen i et minut, og læg så fisken i panden. Hæld fløden ved, og krydr med salt og peber. Lad det simre i 5 min. Vend så forsigtigt fisken, og lad retten simre færdig i 3-5 min., til fisken lige akkurat er gennemvarm.

Drys med grofthakket persille, og server med brød og citronbåde.

 

Energi pr. person: 1801KJ/430Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,5 g.
Kulhydrat: 2,5 g.
Fedt: 10,4 g.