Thaikylling med nudler, lime, koriander og chili

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Thaikylling
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 spsk neutral olie

1 spsk rød karrypasta

3 stk kyllingebryst

3 dl hønsebouillon

400 ml kokosmælk

200 g gulerødder

100 g forårsløg

100 g sukkerærter

1 spsk fiskesauce

1 spsk sojasauce

2 spsk limesaft

10 g rød chili

4 stk limebåde

1 dl frisk koriander

 

Tilbehør:

400 g ægnudler

Sådan gør du

Varm en gryde op med neutral olie, kom rød karrypasta i gryden og lad det brænde lidt af ved medium varme i 2-3 minutter. Skær kyllingen i strimler, og sautér dem i gryden, til de er gyldne og gennemstegte. Tilsæt bouillon og kokosmælk og lad det simre i 10 minutter.

Skær gulerødder og forårsløg på skrå og del sukkerærter i halve. Start med at tilsætte gulerødderne og lad dem koge i 2 minutter. Kom herefter forårsløg og sukkerærter ved og lad det blive varmt. Smag til med fiskesauce, sojasauce og limesaft. Kog nudler, til de er møre. Anret i dybe tallerkener med nudler i bunden og thaikylling på toppen. Pynt med rød chili skåret i skiver, limebåde og masser af frisk koriander.

Tip: Prøv også med fuldkornsnudler.

 

Energi pr. person: 3221kJ / 767 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,0 g
Fedt: 5,5 g
Kulhydrat: 17,0 g