HjemOpskrifterThaikylling med nudler, lime, koriander og chili

Thaikylling med nudler, lime, koriander og chili

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 1 spsk rød karrypasta
  • 2 spsk smagsneutral olie
  • 3 kyllingebryst
  • 3 dl hønsebouillon
  • 4 dl kokosmælk
  • 200 g gulerødder
  • 100 g forårsløg
  • 100 g sukkerærter
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 spsk sojasauce
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 10 g røde chilipebre
  • 4 limefrugter i både
  • 1 dl friske korianderblade BRUG "frisk koriander"
tilbehør:
  • 400 g ægnudler

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Varm en gryde op med neutral olie, kom rød karrypasta i gryden og lad det brænde lidt af ved medium varme i 2-3 minutter.

  • 2.
    Skær kyllingen i strimler, og sautér dem i gryden, til de er gyldne og gennemstegte.

  • 3.
    Tilsæt bouillon og kokosmælk og lad det simre i 10 minutter.

  • 4.
    Skær gulerødder og forårsløg på skrå og del sukkerærter i halve.

  • 5.
    Start med at tilsætte gulerødderne og lad dem koge i 2 minutter.

  • 6.
    Kom herefter forårsløg og sukkerærter ved og lad det blive varmt.

  • 7.
    Smag til med fiskesauce, sojasauce og limesaft.

  • 8.
    Kog nudler, til de er møre.

  • 9.
    Anret i dybe tallerkener med nudler i bunden og thaikylling på toppen.

  • 10.
    Pynt med rød chili skåret i skiver, limebåde og masser af frisk koriander.

  • 11.
    Tip: Prøv også med fuldkornsnudler.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13065 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
594 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 21.2 %7.4 g
Kulhydrat: 43.8 %15.3 g
Fedt: 35 %5.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;