Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Thaikylling med nudler, lime, koriander og chili
Thaikylling med nudler, lime, koriander og chili
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
1 spsk rød karrypasta
2 spsk smagsneutral olie
3 kyllingebryst
3 dl hønsebouillon
4 dl kokosmælk
200 g gulerødder
100 g forårsløg
100 g sukkerærter
1 spsk fiskesauce
1 spsk sojasauce
2 spsk friskpresset limesaft
10 g røde chilipebre
4 limefrugter i både
1 dl friske korianderblade BRUG "frisk koriander"
tilbehør:
400 g ægnudler
SÅDAN GØR DU
1.
Varm en gryde op med neutral olie, kom rød karrypasta i gryden og lad det brænde lidt af ved medium varme i 2-3 minutter.
2.
Skær kyllingen i strimler, og sautér dem i gryden, til de er gyldne og gennemstegte.
3.
Tilsæt bouillon og kokosmælk og lad det simre i 10 minutter.
4.
Skær gulerødder og forårsløg på skrå og del sukkerærter i halve.
5.
Start med at tilsætte gulerødderne og lad dem koge i 2 minutter.
6.
Kom herefter forårsløg og sukkerærter ved og lad det blive varmt.
7.
Smag til med fiskesauce, sojasauce og limesaft.
8.
Kog nudler, til de er møre.
9.
Anret i dybe tallerkener med nudler i bunden og thaikylling på toppen.
10.
Pynt med rød chili skåret i skiver, limebåde og masser af frisk koriander.
11.
Tip: Prøv også med fuldkornsnudler.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13065 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
594 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
21.2 %
7.4 g
Kulhydrat:
43.8 %
15.3 g
Fedt:
35 %
5.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;